tisdag 23 mars 2010

Mer Före och efter

Jag kör vidare med ett par före- och efterbilder. Denna gång är det WC däruppe ni får se. Tyvärr var den enda förebilden denna taskiga, tagen med en mobilkamera men ni kan kanske ändå se skillnaden?


Ovanvåningen kom troligtvis till på 60-talet och det hade inte hänt så mycket där sen dess när vi flyttade in. WC var oerhört litet men det var faktiskt något högre i tak än vad vi har idag eftersom taket har fått ett rejält tillskott isolering.

Dagens WC. Ett par saker kvar att fixa, ett tyg ska hängas under bänkskivan så man slipper se allt undertill och handdukstorken ska sättas upp på väggen.

Kramar!

6 kommentarer:

 1. Handfatet är verkligen läckert! Och att du blev förälskad i den där tapeten är lätt att förstå.

  SvaraRadera
 2. Hej! Ibland behöver man se lite före och efter- bilder..För att orka vara lite positiv när det gäller hus-renovering! :) Det är lätt att tappa sugen emellanåt..
  Ert badrum OCH sovrum har ju blivit kanonsnygga!

  SvaraRadera
 3. Vad fint det blev! Jag äääälskar före och efter bilder... Blir så inspirerad och får hopp om att det går att förändra saker.
  kram/ Anna

  SvaraRadera
 4. Det ser så bra ut så :) Vår vindsWC är tyvärr i samma hopplösa skick som de senaste femtielva månaderna. Just nu är det mest HE-Man-arbete som kan och bör utföras på övrevåningen, men han har tyvärr prioriterat fiske och korvgrillning... Men idag har han lovat att gå bygga :)

  /F

  SvaraRadera
 5. Oj vilken stoor skillnad, jättefint blev det!:-)

  Ha en fin dag!

  Kram Sofia

  SvaraRadera
 6. Det blev riktigt bra. Skönt med två badrum när folk är på besök, det kan det vara värt :)

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...