fredag 30 mars 2012

Omfokusering

Vi flyttar åter fokus till vårt nuvarande hus och inser att vi bor kvar här ytterligare en tid. Lika bra att börja tänka inredning då, ägna sig åt lite skoj planering här hemma. Det är sååå mycket som måste fixas innan huset ska fotograferas efter påsk men det är bra att man har en deadline. Känns skumt att huset kommer att vara klart då, t om alla eluttag och strömbrytare är utbytta så att de ser likadana ut i alla rum. Nu är det på detaljnivå, damn it!

Vi saknar taklampor i många rum, inga roliga inköp och jag hittar aldrig nåt jag gillar. Har blivit plafonder och Tradera-fynd i en salig mix hittills. Rusta har som vanligt en del snygga prylar. Kolla in denna lampan, finns i flera färger:

Bild lånad från Rustas hemsida.
... och detta överkast/filt:

Bild lånad från Rustas hemsida.
Den hade varit en snygg filt i vår soffa som numera är vit och inte grön eftersom vi bytt klädsel med svägerskan och svågern :)

Kramar på er!

2 kommentarer:

 1. Kul med nytt fokus!
  Ha en härlig helg, kram Malena

  SvaraRadera
 2. Man kan verkligen hitta godbitar på RUSTA; den där lampan hade ju lika gärna kunnat komma från Watt&Weke eller något annat dyrt ställe.

  Även om jag förstår att du är lite besviken över huset som "försvann", så låter det samtidigt skönt att ni planerar att stanna kvar i ert fina lilla hus ett tag till. Det ska bli kul att få se hur slutresultatet efter renoveringen blev!

  Må så gott!
  /Anna-Karin

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...