tisdag 20 januari 2009

Jag är en Tradera-junkie

Elektrikern gjorde ett bra jobb igår, mycket sladdar däruppe nu, då måste det ju vara bra? Han fixade även så att man kan tända taklampa och bordslampa separat i köket, så nu kan min skomakarelampa äntligen sättas upp!
Jag har länge funderat på var jag ska ha mina Musselmalet-koppar som jag fått av mormor. Har letat efter små vitrinskåp att sätta på väggen, hyllor och idag, tallrikshyllor. Hittade denna på Tradera, med plats för koppar överst:

Säljaren Yugi får här lite gratisreklam, tyvärr kan jag inte köpa den själv för den får ej plats :(
Dock blev min älskade make väldigt inspirerad och medan jag fikar i Malmö ikväll kommer han att tillverka en tallrikshylla! Jag har ännu inte greppat detta men han har upprepat löftet så jag tror det är sant.
Råkade buda på fler Willow-tallrikar på Tradera, vet inte när men jag vann auktionen igår. Gick in på Mina bud och såg då till min fasa att jag även budat på rätt många meter spets, två tallrikshyllor (måste ju skett idag) och lite annat.


När händer detta?? Slinter jag med knapparna på tangentbordet? Får jag blackouts? Budar nån annan med min inloggning på exakt de saker jag vill ha? För fler saker blir det, varje vecka. Kan inte vara helt frisk i huvudet men vi får ju fint hemma så jag väntar med Anonyma Tradera-junkies tillsvidare.

5 kommentarer:

 1. Hej!
  Tack själv! Jag kikar gärna in fler gånger till din mysiga blogg! Lägger till dig på min lista, om de är ok?

  Jag har aldrig budat på nåt på Tradera, men nu måste jag ju in och kika!Hyllan som du visar är ju jätte fin!

  Jag fyndade en i våras för 20 eller 30 kr, i lagom storlek. Vi bor i ett litet hus, men få lämpliga väggar...Har även en hylla modell större i källaren. Den hoppas jag kommer till användning den dan vi bygger ut! Större kök, hall och ett xtra sovrum står på önskelistan!

  Ja, nån blommexpert är jag väl inte precis, men visst kan du få lite tips längre fram. Tom kanske jag ksn skicka några sticklingar???

  Må så gott & ha en fortsatt bra vecka!

  Kram, Lina

  SvaraRadera
 2. Hej! Känner igen mig alltför väl ang. spontanköp! :)Det kanske t.o.m blir anonyma bloggberoende-grupper i framtiden, vem vet? Fin blogg!

  SvaraRadera
 3. God kväll Maria!!!
  Du har ju sååå rätt Maria när det gäller dom mörka färgerna..., dom blockerar mina sinnen och jag bara måste få till det!
  Står och stryker min sängkappa som kom med posten idag, skrynklig som fasiken och jag som hatar att stryka, men men det är bara att köra på!
  Nya bilder kommer så fort mitt fina överkast ifrån Ib Laursen har kommit, tror att det kommer att göra susen med mer vitt i vårt puttelilla sovrum.
  Snart skall jag ockupera det rummet, gäspar och har mig idag, gjort i stort sett hela dagen, grått och trist väder, lite kunder i butiken..., ja, ganska uttråkad har jag varit idag.., ussch!
  Nä gud vad trist jag låter, sorry.
  Hoppas din dag har varit underbar Maria och så hörs vi snart igen...
  Kram kram

  SvaraRadera
 4. Hmm...tradera junkie eller allmän shopoholic? Jag undrar lite efter det där ikeakvittot ;)

  SvaraRadera
 5. hej ! tack för att du tittade in på min blogg hoppas att du kommer tillbaka1 Och kul att du var med och röstade kram Tina

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...