onsdag 21 januari 2009

For the record...

Trots höga ambitioner har jag inte sett röken av någon tallrikshylla. Den har dock kommit på tal ett par gånger sen igår så jag ger inte upp hoppet än, tror det kanske inköps material i helgen... kanske?
Jag ser mycket vårtecken i form av tulpaner då jag bloggar runt, vad säger ni om detta istället?


Färsk forsythia från min trädgård! Nej, den blommar inte därute men det tog inte många dagar innan jag kunde njuta av underbart gult inomhus.
På lördag bär det av på teak-shoppingtur i Malmö med Malin. Jag ska leta byrå, har insett att jag får ge mer än 20 kr om jag vill ha någon innan sommaren.
Vi ska besöka bl a dessa butiker:

Kjelles möbler

Yesterday Retro

Sopstationen

Vill ni ha fler tips på bra inredningsbutiker, se kolumnen till höger! Där hittar ni både butiker som finns både på nätet och i "verkligheten".

4 kommentarer:

 1. Hyllan kommer. Det kan du vara säkert på! /J

  SvaraRadera
 2. Har du ngn tidplan för hyllan J? :)

  www.kazoom.se

  Där fanns kul saker men har hört att dom bara finns på nätet numera.

  SvaraRadera
 3. Duktigt Pölis! De ser ut att ha en butik på Friisgatan i Malmö, hinner vi tar vi en sväng dit på lördag. Utvärdering av samtliga butiker vi besöker utlovas!!

  kram

  SvaraRadera
 4. Heeeej Maria!!!!!
  Vad du är snäller..., värmer i hela kropp och själ att läsa dina goá hälsningar!
  Tyvärr har jag ingen webbutik.., ännu men kan avslöja att vi har funderat mycket på det så vi får se vad som händer iframtiden.
  Och du skall lyxa till det med en massa loppis besök!
  Det var så länge sedan jag var i Malmö, glömt bort vad det finns för mysiga loppisar, hoppas jag får se bilder när du varit där.
  Nu skall jag skämma bort gubben med lite kvällsmada, han kommer hem ifrån Norrland om cirkus en timme och är säker vrålsugen..., på nybakade rosenbullar..., jo du, jag har minsann bakat, gott gott!
  Ha en skön kväll

  kram till dig

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...