onsdag 28 januari 2009

Byggtema och Lovikkavantar

Jag får klagomål på att jag inte skriver tillräckligt ofta eller är det bara för att vissa inte har bättre saker för sig än att surfa runt på internet..? Ska bättra mig, men om man är uppmärksam så byter jag ut grejer i marginalen med, så det är inte bara nya inlägg man kan läsa här på bloggen.

Anyway...

Så här ser det ut på vån 2 just nu:

Lager 1 av isoleringen är snart klar, lager 2 ska på och därefter plast och därefter gips. Men innertaket ska läggas och isoleras, elen ska dras och golvet ska slipas. Så ni får allt vänta på efter-bilden!
Här kommer arbetsledaren.

Med tanke på byggtemat i dagens inlägg vill jag passa på att nämna Skånemässan som pågår 28-31 maj i Malmö.

En salig blandning av värmepumpar, bastuaggregat och tapeter. I år kanske jag hellre tittar på teknik än design... trodde jag aldrig.

Det var roligt att läsa er kommentarer om inredningsfärger, många verkar inne på samma gröna linje som jag.
Jag har en annan fråga till er. Titta i marginalen till höger. Där finns en undersökning av vad ni är beredda att betala för ett par handstickade Lovikkavantar. Min svärmor är en fena på handarbete och vi säger ofta till henne att börja sälja men hon tror inte någon vill köpa det hon kan göra. Vantarna på bilden är min mans, jag har ett par vita med gröna broderier. Väldigt fina och varma! Så ge er mening i frågan innan ni klickar er vidare i cyperspace!

8 kommentarer:

 1. Snyggt isolerat, nästan så Jonas måste haft hjälp av en expert :-)

  SvaraRadera
 2. Hehe tar åt mig lite om det där med klagomål över för få uppdateringar... Men nu är jag nöjd! Emil är så söt :)

  SvaraRadera
 3. hej hej ! ja det kan man ju tro hörre du men tur är ju ända att vi lever *ler* Hoppas att du mår bra kram tina

  SvaraRadera
 4. Hur fan har ni byggt ?? allt ser fel ut,. ojojoj det måste ni riva igen.
  Är det din metro sexuelle man med sin datorfingrar som har byggt detta?
  Det kunde man ge sig på. Tacka vet jag hans bror som är sjukt grym på allt tex göra pågar.

  / M

  SvaraRadera
 5. Tack för kommentaren på min sida, du frågade om jag gjort krukan själv som jag har rosen i. Det har jag inte utan jag har fått den av en kompis, som jag vet har köpt den.
  hanna
  blommorifonstret.blogspot.com

  SvaraRadera
 6. Hallå Skåne!!!
  Jo då, nog saknar jag Skåne, vore lögn att påstå något annat men jag har en flitig familj där nere som besöker mig titt som tätt så dom hinner jag inte sakna några längre stunder.

  Skall försöka ta mig ner under februari månad.., om där finns tid för det. Nu kommer snart allt jag beställde på Formexmässsan och då blir det fullt ös igen.., vi får se hur det blir!

  Idag kommer gubben hem efter att ha varit i Miami i fem dagar, brun och eländig, svullen som en gris..., efter all fet mat och en hel del öl....., så nu blir det bannimej sträng diet i en vecka, hårda pix!!!!

  Ha en skön dag...
  Kram Marianne

  SvaraRadera
 7. Heeej! Dom är händiga dom där ekarna..

  SvaraRadera
 8. Heja, bra jobbat!
  Vilket spännande projekt det där med övervåningen. Vi har gjort en liknande resa på vår övervåning så jag känner igen mig i de där bilderna, mycket jobb är det men ack så härligt nu när det äntligen är klart :-)

  Kul med den där japanska bildförvrängaren ;-)

  Ha det gott!

  Kram

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...