onsdag 1 februari 2012

Uppvaknande!

Efter 5 dagars lidande körde J mig till vårdcentralen igår igen. Jag var då modell zombie, kunde knappt gå eller prata. Doktorn tog sig en ordentlig koll och sa "Det sitter nånting där". Han tar en tång och drar... jag vrålar och far ner på golvet och krälar av smärta men den kom ut, öronproppen som fastnat gud vet när! Jag sover alltid med öronproppar och det som satt i örat var toppen av en väl använd propp. Najs va?! 5 minuter efter läkarbesöket var jag förvandlad från zombie till Maria. Var dock oerhört trött efter 4 nätters störd sömn så tisdagen tillbringades sovande.

Men nu är jag tillbaka! Är på jobbet idag och snart blir det tävling på bloggen!

Kramar!!

7 kommentarer:

 1. Vilken lättnad!
  Skönt att du är "back in business".
  /Anna-Karin

  SvaraRadera
 2. Vilken otur med en öronpropp som går sönder och fastnar i örat. Hoppas att man slipper råka ut för det. Finns dock en risk för att jag skulle kunna göra det då jag också alltid sover med öronproppar djupt instoppade i öronen. Jag kan inte sova utan mina öronproppar. Det är så himla skönt att plugga in dem och höra hur omvärlden stängs ute allt med när propparna expanderar i öronen. Sen blir det verkligen helt tyst och så skönt. Sover så mycket bättre och djupare när det är helt tyst. Fler borde verkligen testa att sova med öronproppar. Ibland får jag dock lite ont av propparna. Har du något tips på sköna öronproppar att sova med?

  SvaraRadera
 3. Vill du ha tips av mig på öronproppar?? Jag är nog minst lämpad av alla ;) Min var Apotekets gröna simproppar, stängde ute ljudet perfekt och gick snabbt att stoppa in. Den som gick sönder var sliten, Lovis hade lekt med den så det var iofs an accident waiting to happen.. Har sovit askasst i två nätter nu utan mina proppar :(

  KRAM

  SvaraRadera
 4. Nej, vad hemskt det måste varit, men tur att han hittade probemet! Skönt att du är bättre nu :)

  Kram Carina

  SvaraRadera
 5. Apotekets simproppar har jag också. Kan dock inte sova med dem då jag får ont av dem när de trycks in förlång när jag sover med dem. Ska verkligen ta och kolla om min är slita så den inte går sönder inne i öronen. Tycker däremot att propparna är perfekta på konserter, uteställen men även på spinningpass. Dämpar lagomt så man fortfarande hör musik och vad folk säger. Använder dem även när jag simtränar. Perfekta för att slippa få vatten i öronen.

  SvaraRadera
 6. använd hörselkåpor fastnar inte lika lätt

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...