onsdag 22 februari 2012

Tvättstugan i dagsljus

Idag är jag ledig och så även torsdag och fredag. J sliter med vardagsrummet, igår kombinerat med hög feber, men fick hjälp av svärfar igår kväll, tack och lov. Imorgon kommer elektrikern så alla innerväggar måste vara uppe tills dess. Jag ska rita upp var alla eluttag ska sitta så fort jag är klar med detta inlägg.

Att vara hemma mitt på dagen innebär att jag kan fota i dagsljus vilket jag definitivt föredrar. Så nu ska jag  igen visa vår fina tvättstuga, något mer piffad sen sist men det finns lite kvar att pilla med.

Ett tyg ska sättas upp under bänkskivan och en torktumlare bör ju också köpas in...

Från skafferiet sett. Orkideerna står här ute för tillfället.

Vackert lysrör i taket... Men ljust blir det!

Mitt på golvet står ett värmeelement som håller temperaturen på en dräglig nivå. Skåne har de senaste veckorna sluppit -10 grader så egentligen räcker nog det vanliga elementet för att hålla frysgraderna borta men det är så skönt att komma in i lite värme när man ska tvätta!!På hyllan ovanför bänkskivan ligger krokar i väntan på att sättas upp. Ohändig som jag är tänkte jag ändå ge mig på det när jag vågar låna borrmaskinen från J. Jag skäms över hur kass jag är på att sätta upp grejer! Ska man renovera bör man iallafall kunna sätta upp en krok och en hylla! Skärpning Maria!

2 kommentarer:

 1. Superläckra krokar, - gillar verkligen färgen. (Indiska?)
  Du kan få komma och gå en borra-hål-i-väggen-kurs hos mig, hehe! Jag tvekar aldrig att ta fram borren om det behövs.

  Må så gott!
  /Anna-Karin

  SvaraRadera
 2. Ja, dagsljus har man inte varit bortskämd med de senaste tre månaderna :) Härligt med egen tvättstuga, kan faktiskt finna det lite meditativt att tvätta, särskilt om man har ett organiserat utrymme för det. Ha en fortsatt trevlig vecka!

  Kram Ulrika

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...