torsdag 9 februari 2012

Mysig röra


Inför vinterns stora renovering har vardagsrummet fått flytta upp (hänger ni med i alla våra rokader?). Tyvärr kan vi inte ta ner bokhyllan, dels för att det är jobbigt och vi inte vet var vi ska ha allt, dels av en annan lite hemlig anledning. Det funkar med soffa och TV däruppe men det är lite trångt och rörigt, lite väl mycket prylar och färg på samma ställe för min smak. Kan säkert bli bra om bokhyllan plockas ner och en nättare soffa inköpes.

Fredag imorgon! J är på Svenska Rallyt så jag och kisarna hälsar på hos mamma och pappa i helgen. Håll ögonen öppna efter tävlingen, den ska upp i helgen tänkte jag.

Kramar!

4 kommentarer:

 1. Hejsan Maria,
  så kul med en stor renovering. Jag skulle gärna vilja se lite bilder och vad ni gjort för något :) Att döma av dina fina rum kan resultatet bli riktigt schyst.

  Jag jobbar på Byggla.se. Där kan du visa upp ditt projekt, se andras byggprojekt och inspireras. Behöver du hjälp med att välja exempelvis tapeter eller renoveringspepp så är Byggla perfekt. Vill du veta mer kan du maila mig på vendela@byggla.se så berättar jag gärna mer :) Då kan jag även erbjuda en liten kompensation för ditt intresse!
  Ha en fin fredag!
  Mvh
  Vendela på Byggla

  SvaraRadera
 2. Mysig blogg du har:) Love Maria på inredningsvis.

  SvaraRadera
 3. Se det så här: litet, ombonat och jättemysigt!
  Ha en underbar helg min sköna!
  Kram Lisa

  SvaraRadera
 4. Önskar att vi också hade en platsbyggd bokhylla. Ännu en punkt på dröm-listan...
  Ser förresten en hel del bokryggar i din hylla som jag känner igen! (Jag saknar faktiskt vår lilla blogg-bokklubb...)
  Önskar dig en fin helg!
  /Anna-Karin

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...