onsdag 5 oktober 2011

Dax för bad!


Greys Anatomy är slut och det är dax för bad. En bra bok eller en bra tidning, lite bubblor, kanske lite bubbel i ett glas och Lovis som halkar runt på badkarskanten.

Kram

3 kommentarer:

 1. Hej Maria... roligt att läsa att Du tycker Maritas& A Mouse in A House "I väntan på julen" låter trevligt. Visst här det härligt att kunna längta även om det klingar av något med åldrandet, i vart fall hos mig. Det är inte samma Hans som det uppspelta barn som tog alla chanser att hitta och snoka bland julklapparna i förtid och trots att han visste var nära att gå upp i limningen när han sedan väl fick dem.

  Brukar kika över axeln på Marita när hon tittar på olika bloggar. Din är jättefin, layout, stil och tilltalande "ton"... ja tycker om den! Nu undrar jag huset som man bara vill flytta in vart ligger det, Brösarps hållet, Ravlunda ? Brudparet är verkligen övertygande... är det lika mycket LOVE fortfarande ?

  Mvh Hans
  ps vore kul om Du har lust att få hälsa/skak hand med Dig nästa gång Du besöker Marita ds

  SvaraRadera
 2. Åh, ett badkar vore drömmen... Det enda jag verkligen saknar från lägenheten i Malmö. Får nog ta tag i källarprojektet snart, så att det kan bli lite bubbelbad här också framöver!

  Må så gott i spa't!
  /Anna-Karin

  SvaraRadera
 3. Hej Maria tack för Dina trevliga och intressanta rader ... att Du blev glad och tog Dig tid att skriva till mig för att berätta.. det gjorde mig varm&glad. Ja låt oss hoppas att vi ses den 30:e oktober hos "Musen".

  Bubbelbadkar kan jag verkligen rekommendera skönt när man är kall och trött i kroppen särskilt såhär på hösten och den kommande vintern. H som är 14 år börjar dagen innan det bär iväg till skolan med ett bubbelbad för att riktigt piggna till.

  Allt det bästa/Hans

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...