torsdag 20 oktober 2011

Styleroom, Facebook...

Hej på er!

Jag håller på att sprida ryktet om min blogg, ska synas båda här och där tänkte jag. Sedan ett par år finns jag på Styleroom (se länk till mina album till höger) men jag har inte alls satt mig in i sidan eller nyttjat den, vilket är lite synd. Det ska bli ändring på det!


Funderar även på en Facebook-sida, vissa av er har ju det. Tycker ni det funkar bra?
Hur gör ni annars för att synas ute i bloggvärlden?

Kramar!!

6 kommentarer:

 1. Underbar tapet och UNDERBARA takbjälkar!

  Bloggen på Facebook tror jag att jag skippar för egen del, har fullt sjå med att hålla reda på min privata. Tror egentligen det bästa sättet att hitta nya läsare (om det är det man vill) är att kommentera hos andra. Det är iallafall ofta så jag själv hittar nya läsvärda bloggar.

  Må så gott i höstrusket!
  /Anna-Karin

  SvaraRadera
 2. Hej Maria!
  Tusen tack för värmande ord hemma hos mig, tröstar otroligt mycket.

  Jag har en fb-sida och där lägger jag mest upp länkar till bloggen, skriver inte så mycket annat. För att synas har jag anmält min blogg till olika typer av samlingssidor men det sätt som jag tycker gett mest respons för att få fler läsare är absolut att själv upptäcka nya bloggare och lämna kommentarer hos dem.

  Önskar dig en fin helg!

  Kram

  SvaraRadera
 3. Hej Maria!
  Facebook har jag inte testat ännu, även om jag funderat på det. Dock har jag testat Styleroom sen i somras då jag fick ett ryck och la upp massa bilder där. Det skapar viss trafik även om det kräver att man går in och gör ändringar ganska ofta för att man ska synas bra där.(Sidan har också en del buggar har jag märkt, hänger sig ofta i vissa moment så det tar lite tid). Men helt klart värt att testa! Jag tror också mest på att gå in och kommentera hos andra, något som jag själv är extremt dålig på tyvärr, men de få gånger jag gör det ökar besökarantalet direkt. Ha en fin helg!

  Kram Carina

  SvaraRadera
 4. Hej, jag sitter i samma sits som dig och vill få läsare till min inredningsblogg.
  Gå även med i sidor som t.ex. Bloggtoppen eller liknande där man kan söka på bloggar i olika genrer.
  Lycka till med din fina blogg.
  Mvh Jessica

  SvaraRadera
 5. Läste detta inlägg nu. Jag har kopplat min blogg till FB och det fungerar bra. Styleroom har jag inte testat. Bäst är nog som ovan säger att vara aktiv bland bloggar och att kommentera på så sett hittar nya till dig och du finner nya. Att lägga sig som följare är också en bra ide att synas. Lycka till kram Maria

  SvaraRadera
 6. Hej! Jag får mest besökare till min blogg genom att själv vara en aktiv bloggläsare och givmild med kommentarer. Jag är även med på olika blogglistor, vilket funkar rätt bra. Jag hittade till dig genom "Vackra hem - inredningsbloggar" :-) Trevlig kväll! /Helena

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...