onsdag 26 oktober 2011

Tips på bloggar?

Jag vill be er läsare om tips på andra bloggar ni följer och verkligen gillar. Era bloggfavoriter helt enkelt. Det ska helst vara inredningsbloggar, mode funkar om det är bra tips för jag är urkass på kläder och behöver lite inspiration. Men helst inredning!

Som tack får ni några av mina favoriter här:
Alla dessa bloggar har bra innehåll och fina bilder, ett måste för mig :)

Så, sätt igång att tipsa!!

5 kommentarer:

 1. Du är allt bra söt, du!
  Själv har jag många favoriter, - kolla gärna i länklistan på min blogg. (Där hittar du dig själv bland annat, hihi!)
  Just nu älskar jag att följa renoveringen av härliga gamla hus, så där rekommenderas Norrfrid, Lisas Torp och Lundagård lite extra. Att Vara Någons Fru är alltid oerhört välskriven och på Hannis Hem hittar man alltid vackra bilder och spännande inredningsprojekt. Marinas Trädgård ger härlig inspiration till trädgårdsprojekt.
  Hoppas du hittar något du gillar!
  Må så gott!
  /Anna-Karin

  SvaraRadera
 2. Ja du...det där är lite pyssel ikring att hitta det där du VERKLIGEN gillar. Det finns så mycket bloggar där ute...rena djungeln. Titta i min höger marginal och klicka dig runt bland alla bloggar. Lite tips är. Lilla Blanka, Lisas Torp, Ett rött Monogram, NataljaOblonskaja, Jag har också delat upp mina favoritter i Trädgårdsbloggar, Foto/Inspiration mm. För mig skall en blogg ge följande: Glädje, tänkvärt, roligt, inspiration mm. Alla har sin lilla inriktning. Lycka till på din roliga resa. Ta en kopp kaffe och sätt dig i lugn och ro och njut.
  Önskar dig en fin torsdag, kram Maria

  SvaraRadera
 3. Det finns många fina bloggar här ute i blogglandia.. Jag hittade precis en :)
  Vad kul att hittat hit!

  Kram
  Tiina

  SvaraRadera
 4. Hej Maria!
  Min stora favorit är Underbara Clara. Blir superinspirerad av den och tycker att den väcker intressanta tankar. Dessutom gillar jag hennes inredningsstil och det är riktigt fina foton. Kan det bli bättre?

  Ha en bra helg,
  Kram Carina

  SvaraRadera
 5. Dagliga smulor27 november, 2011

  Tack gulliga du! Hoppas du har en fin kväll :o)

  kram kram

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...