torsdag 5 mars 2009

Ett par favoritbloggar

Jag ska dela med mig av ett par av mina favoritbloggar. Det är viktigt att vi håller ihop här i bloggvärlden och lyfter upp det som är bra, eller hur?

1. Guldkant på livet - Jag blir alltid lika glad varje gång jag ser att Mari gjort ett nytt inlägg. Hennes hus är fantastiskt fint och hon ger verkligen mig lite guldkant på livet!

2. Sjabbig men chic - Lisa skriver otroligt bra och otroligt roligt och detaljerat. Alltid lika kul att läsa!

3. Vackra Magnolia - sååå fina inspirationsbilder och Malena verkar vara en så gullig tjej!

4. Flex inredning - Annika jobbar som inredare och har koll på senaste nytt. Snyggt presenterat och genomtänkta tips.

5. Lilla huset på berget - Lina har en loppisbutik oförskämt nära sitt jobb, jag blir grön av avundsjuka varje gång jag går in på hennes blogg och ser hennes nya fynd.

Det hade varit roligt om ni ville tipsa om era favoritbloggar! Det gör det lättare för andra att hitta dem och så sprider vi lite glädje för visst är det roligt att få beröm? :)

Kram på er!!

10 kommentarer:

 1. Men, åh, tack! Vad snällt. Jag skulle gärna ha lite fler besökare men som sagt så har jag tagit bort googlefunktionen så jag kan bara hoppas att någon fler hittar till mig på något annat vis. För då hittar ju jag dem, om de kommenterar vill säga. Ungefär som jag hittade dig och det är jag jätteglad över!

  Kramar Lisa

  SvaraRadera
 2. Ja, jag visst inte riktigt hur man säger men så här: Jag har taigt bort så att ingen kan googla på något ämne eller ord och få upp min blogg. Från början så fick jag jättemånga besök bl a av dem som googlat på silverputs när jag skrev om det. Och det är ju roligt men jag känner att då skulle jag få begränsa mig så mycket. Bland annat på grund av våra barns namn. Det är inte så vanliga namn här i Jämtland.

  Kram Lisa

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Men oj, nu blev jag alldeles röd om kinderna. Tusen tack för dina goá ord!!! Ja, min loppis är toppen! Var där med en kollega igår och gjorde lite nya fynd. De kommer på bild om ett par dagar!

  Jag firar 1år med bloggen, kika in jag har en utlottning tom måndag!

  Må så gott & trevlig helg!
  Kram, Lina

  SvaraRadera
 4. Vad mysigt med att lista sina favoritbloggar. Dock finns det många många fina bloggar, svårt att lista dem för min del. Ska kika in lite hos dina favoriter nu. Kram B

  SvaraRadera
 5. Åh, tack snälla! Så fina ord om min blogg. Nu fick jag tips på några bloggar som jag inte har besökt. Ska genast ta mig en titt! Kram

  SvaraRadera
 6. Hej! Tack för tipsen,ska genast kolla in några "nya" bloggar du nämner! Är hemma för vård av sjukt barn, tror du jag får nåt vettigt gjort? Nä..jo förresten, vad kan vara viktigare än att VÅRDA..DET gör jag ju!

  SvaraRadera
 7. Hej Maria! Vilken bra idé och tack för tipset! Några av bloggarna har jag inte kikat in på tidigare. Ska spana in dem..
  Lilla huset på berget och Magnolia är några av mina favoriter oxå!
  Din blogg är oxå jättemysig:)

  Ha en bra dag!

  Kram Jenny

  SvaraRadera
 8. Absolut är det så. Du har helt rätt. Jag måste nog ge lite mer tid i bloggvärlden innan i såfall. Hoppas du haft en finfin dag. Kram B

  SvaraRadera
 9. Hej min underbara vän!

  Vad du är gullig!
  Jag blir så glad! Jag följer minsann don blogg också och tycker att du är en härlig inspirationskälla! Hoppas att du får en härlig helg och att du njuter ordentligt av lite ledighet! Tack igen snälla rara du och glöm inte bort att du är en fantastisk människa! Kram Tina

  SvaraRadera
 10. Bra ide´för hela tiden hittar man nya guldkorn i bloggvärlden, ibland så här, ibland genom en avlämnad kommentar, så hittade jag ju till dig ;)

  Dörrar - Blocket?

  Trevlig helg!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...