torsdag 22 april 2010

I väntan på krokar

Utanför skafferiet, i vår blivande tvättstuga, hänger mormors gamla soda-låda och en soppslev i emalj, kommer att passa så bra så bra i skafferiet när det kommer upp krokar där. Fast soda-lådan kanske blir finare i tvättstugan? Oj oj oj, vad roligt att kunna börja planera den nu! Riktigt gammaldags stil men med bra maskiner, det är drömmen. Avloppet är äntligen klart, nu ska bara hålet fyllas igen vilket jag hoppas sker imorgon J?

Kramar!

3 kommentarer:

 1. Vilken jättesöt sodaburk, - tvättstugan känns som en natulig "miljö" för den!

  Tvättstuga ja... Nu när vi bestämt oss för att bosätta oss permanent på Solhäll känns det helt plötsligt inte så charmigt med handtvätt och tvättlina i äppleträdet längre. Får nog bli dags att fixa till i källaren, så att vi kan få in lite moderniteter där. Avlopp finns, men annars är det ganska skunkigt för tillfället. Inte lika kul som att göra fint i trädgården...

  Trevlig helg på dig! (Var snäll mot din "gube" och låt honom inte jobba hela helgen!)

  SvaraRadera
 2. Det hoppas jag :o)

  Vad härligt med ett eget skafferi,vill jag också ha :O)

  allt gott !

  SvaraRadera
 3. Hejåhå! Ja ibland tar det bara stopp med allt. Vi har fortfarande vår vattenledning ovanpå marken efter vinterns sönderfrysning. ÅDU MILDE så jobbigt det är!Har väntat på att tjäle och allt vatten ska rinna undan. Så håll ut!! Det blir bättre tider!! Jag lovar. Å du. Skafferiet! Det ser ut att bli superbra!!
  M

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...