onsdag 21 april 2010

Mer från brygghuset

Jag är just nu ganska chockad. Skånes våriga väder byttes igår grymt ut mot snö. SNÖ! Mina potatisar! Mina nysådda fröer! Chock! Och idag, idag haglar det! Jag satt i godan ro och målade det sista på vårt staket, solen sken, fåglar kvittrade. Plötsligt blev det mörkt och sen kom regnet och haglet. Fasiken! Vad händer med det nymålade staketet nu?? Argh!!!


Så idag får ni lite inomhusbilder. Denna gång från brygghuset. Ovan ser ni en av takbjälkarna och ena gavelfönstret. Det är högt i tak, underbart!


Tyvärr utnyttjar vi inte vår fina lokal till något annat än verkstad än, här står en av dörrkarmarna som ska sättas in i helgen (om inte det är snöstorm då).

6 kommentarer:

 1. Ja vinterns har varit här uppe i Stockholm idag också och härjat, fick kämpa mig igenom snöslask och vind på väg hem från skolan.

  Vilket underbart brygghus, lyckliga du som har en byggnad med sån potential hemma!

  Hoppas fröer, potatis och staket återhämtar sig!(det gör dom säkert)

  /Carina

  SvaraRadera
 2. Programföreningens föreläsning imorgon blev inställd pga vulkanutbrott.. Jag tror jorden snart går under.

  SvaraRadera
 3. Ja, vädret här i Skåne är verkligen lömskt för tillfället. Tackade min lyckliga stjärna när jag klev ut på gatan imorse och upptäckte att mina tumvantar låg kvar i handväskan.

  Det där lilla brygghuset har jag varit nyfiken på länge, - så trevligt att få en liten glimt av hur det ser ut! Önskar att vi hade något liknande på vår tomt. Vår fallfärdiga lada har inte riktigt samma charm...

  Flyttlasset går från Malmö till Östra Göinge, vilket ändå inte behöver innebära att avståndet till resten av Skåne blir alltför långt. - Bloggträff låter supertrevligt!

  SvaraRadera
 4. Hej!
  Vi har också haft ett riktigt april väder här idag, snö, regn, hagel, sol, mulet allt i en ända röra! =( Men jag tror att värem var tillbaka i nästa vecka! Håller tummarna för de!

  Må så gott, Kram Lina

  SvaraRadera
 5. Hej Maria!
  Här i Göteborgstrakten haglade det oxå igår..hoppas ditt staket och dina fröer klarade sig!

  Vilket fint brygghus:)

  Kram Jenny

  SvaraRadera
 6. Vilken lycka att få ha ett sådant vackert utrymme, fullt av möjligheter.

  Kram
  Katarina

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...