fredag 23 april 2010

Det har liksom stannat

Det är kallt ute. Svinkallt! Det är liksom inte roligt att pyssla i trädgården längre. Korgarna med ihopräfsade löv står kvar där jag lämnade dem, bara två av fyra pallkragar har fyllts med jord, avgrunden finns kvar... Suck! Kan det inte sluta snöa, hagla och regna snart så jag kan gå ut igen??

Ha en skön helg, trots vintervädret!

Kram

3 kommentarer:

 1. Kikar in och önskar en trevlig helg!

  kram
  helena

  SvaraRadera
 2. Hej! Även här har våren kommit av sig lite. Idag har det dock varit lite varmare, plockade den första vitsipps-buketten idag, alltid något!
  Hoppas det vänder hos er, de lät ju så lovande, dina trädgårdsplaner! :)

  SvaraRadera
 3. Hoppas ändå att vädret vände, även i dina trakter av Skåne. - I Östra Göinge har det varit toppenväder både lördag och söndag!

  Skrattar igenkännande åt dina lövkorgar, - själv fyllde jag SJU stora sopsäckar och då var det ändå bara en bråkdel av trädgården som blev räfsad...

  Det är konstigt med trädgårdsarbete ändå, - trots att det sliter på kropp och tar timmavis i anspråk, så kan jag inte låta bli att njuta av det! Och nu längtar jag redan till nästa helg, så att jag får dra på mig trädgårdsbrallorna igen. Håller tummarna för att det blir fint väder även då.

  Ha en bra start på veckan som kommer!
  /Anna-Karrin

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...