måndag 12 april 2010

Ett stort hål

Mer än en meter djupt och ca 30 meter långt, hela trädgården är i uppror! Det ska dras avlopp till brygghuset så det är för en bra sak men idag, när jag tittar ut genom köksfönstret, känns det ganska oroväckande och jag är glad att vi inte har barn för de hade trillat ner direkt. Vid närmare eftertanke tror jag att J kommer att ramla ner där inom kort.

Några pallkragar i rött har också kommit på plats men det är inte lönt att börja plantera förrän man slipper hoppa över en vallgrav med alla fröer, plantor och jordsäckar för att nå dem.

Kram på er!

4 kommentarer:

 1. Oh, vad flitiga ni har varit! Känner inte riktigt igen er vanligtvis så fina och vilsamma trädgård, men det blir väl bättring snart. :)

  SvaraRadera
 2. Jag kan trösta din oro med att det går snabbt att återställa gräset när hålet väl är igenfyllt. - Mina föräldrar drog in vatten i sin sommarstuga förra sommaren, och min mamma var gråtfärdig när hon såg hur trädgården såg ut efteråt. Men de slängde på några nävar gräsfrö på "rännan", och inom två veckor såg det helt OK ut igen.

  Spännande planer för det där brygghuset, anar jag! Vad har ni på gång? (Det ser ju för övrigt helt bedårande ut på bilden i ditt "blogghuvud"!)

  Pallkragar är jag också sugen på, men de är så dyra i alla trädgårdsaffärer. Kan man muta något företag, kanske? Jag funderar på att snickra egna ramar, - verkar inte så svårt ändå. (Och jag har gott om plåster i medicinlådan, hihi!)

  /Anna-Karin

  SvaraRadera
 3. Fett najs! Vi kräver dock tillbaka vår spade!

  SvaraRadera
 4. Och vi vår jordfräs!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...