lördag 14 mars 2009

Drabbad av inspiration

Det var en sån där dag i går igen. Man kommer hem, det är fredag, Lantliv ligger i brevlådan... J var på After Work och jag hade varit duktig och varit på återvinningsstationen, hämtat ett paket på posten i Eslöv och handlat mat. Slår mig ner och bläddrar lite i Lantliv, sittandes i köket och drabbas plötsligt av en insikt och en stark inspiration. Insikten är att de fina köken i Lantliv inte är helt olika mitt, det är råspontade luckor, massiv träbänkskiva och infälld vask. Köket såg ut så när vi flyttade in och det är det finaste rum vi har. Nu såg jag det med nya ögon, det kan ju bli ännu finare! Jag kan också har fasat kakel och det måste ju inte vara blått, som det är nu! Och jag kan göra mer yta genom att flytta micorn och jag kan... Ja, kvällen tillbringades med att flytta runt och planera köket.

Örterna sattes i gamla Kockumsmuggar, skåpen möblerades om, visst är det härligt att få en sån kick och bara fixa?! Efteråt avnjöts ett glas vin (ok, ett par glas vin) och en skön känsla av att jag fått rejält mycket gjort!

Tack för alla era kommentarer om trendseminariet! Jag vet att jag är oerhört feg, men tänk om man behövt säga nåt! *pinsamt* På tal om trender, nu ska jag skryta lite igen... Lantliv skriver om romantik i bersån i detta nummer och Sköna Hem om serveringsvagnar i teak, kom ihåg var ni såg det först!

Jag ska snart lägga upp nya bilder från ovanvåningen, det går väääääldigt långsamt.

KRAM!!

12 kommentarer:

 1. Hej visst är det kul när man får sån inspirationslusta man vill bara fortsätta och tiden flyger fram=)Bra att kunna se saker med nya ögon...
  Titta gärna in hos mig om du har lust!
  Kram Annica.

  SvaraRadera
 2. Hej! Kul att tidningar kan ge den där lilla kicken så att man kommer igång! Det gör ju i och för sig alla bloggar oxå!..men jag vill helst av allt ha TID just nu..inspiration har jag till det jag håller på med för tillfället!
  Ha en skön lördagkväll..framför Melodifestivalen ?

  SvaraRadera
 3. Iiiih, jag kan knappt vänta till jag får se underverket! Du skriver så himla inspirerande så att jag till och med får lust att möblera runt i vårt lilla pentrykök :)

  Kram på er!

  SvaraRadera
 4. Visst är det härligt när inspirationslusten infinner sig och sedan att man får till ett bra reslultat och det låter ju som du blev nöjd, hoppas du har en bra kväll, kram VIOLAN

  SvaraRadera
 5. Romantik i bersån.
  Låter intressant.
  Jag har ju en EGEN berså nuförtiden :)
  Kanske måste jag köpa den tidningen?!

  Kul att få såna inspirationsryck som du skriver om!!!
  Jag skulle behöva ett STORT sånt!!!

  Ha det gott!

  SvaraRadera
 6. Gillar att vinet är kravmärkt ;)

  Nu ska vi på After-noon tea :)

  /E.

  SvaraRadera
 7. Hej och tack visst hittar jag dig, godkänner ingen kommentar förrens jag har läst den, på så sätt ser jag allas och kan skriva en liten hälsning tillbaka till de som kommenterar hos mig, jag vet ju själv hur roligt det är att få respons på det man skriver....ha det gott!
  Stor kram från Annica.

  SvaraRadera
 8. Hej Maria!
  Vad härligt att få sådan inspiration och sedan ta tag i att göra något hemma. Jag väntar på tills de har satt upp vårt vitmålade tak i köket i morgon.
  Sedan ska jag vårstäda, jag fick ännu mer inspiration av dig nu...
  Ha en fortsatt givande pysselvecka.
  Kram Susanne

  SvaraRadera
 9. Hej där,

  KUL med en ny (för mig) blogg att besöka! Hit kommer jag gärna igen!

  Jes

  SvaraRadera
 10. Hej igen!
  Visst är det härligt när inspirationen kommer och timmarna bara flyger förbi! Jag kände själv att vi behövde lite nytt uttryck i matdelen i huset så nu står jag och målar vitt för att få en lite mer lantlig känsla! Ibland blir man hemmablind och möbler och annat bara hänger med...!
  Hoppas du får en fin vecka!
  Kram Ulrica

  SvaraRadera
 11. Hej gumman!
  Kikar in hos dig och hoppas att allt är bra med dig!
  Och att din helg varit lugn och skön!
  Tack för att du finns Kram Tina

  SvaraRadera
 12. lasa hela bloggen, ganska bra

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...