onsdag 12 februari 2014

När man utmanar sig själv

Igår utmanades jag rejält då jag blev anlitad att ta säljbilder på ett hus till en mäklarbyrå här i Skurup. Jag älskar att fota inredning, så klart, har ju gjort det på bloggen länge, men det var lite annorlunda att försöka tänka bort att det fina, inte zooma in på snygga kuddar och prylar utan tänka på att rummen ska synas tydligt och att man ska hänga med på den digitala rundturen. Jag blev nöjd över förväntan, fick använda min gamla kamera för att ha bäst objektiv, min nya klarar än så länge bara porträtt, och jag hoppas ni får se resultatet snart!


Det är bra med utmaningar, jag är så glad att jag får chansen att testa nya grejer men jag blir så jäkla nervös innan! Jag vet att jag var rejält nervös de första gångerna jag tog porträttbilder också, det är inte lika illa längre, säkert för att jag är mer trygg i denna typ av fotografering nu. Tröstar mig med att det kommer att bli så med allt om jag bara har turen att få fortsätta med det!

Ha en skön kväll alla söta läsare!!

1 kommentar:

  1. Hej, Å vad roligt Maria. Skulle också kunna tänka mig ett sådant jobb :) Å jag är ju nyfiken på din nya kamera. Är den bra och är du nöjd? Nä sjuttisigen jag har inte kommit till skott ännu och beställt. Det är ju pengarna som är lite hindret. Men snart så hoppas jag att även jag får en ny! Kram

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...