torsdag 3 maj 2012

Rum för rum- Frörummet

Vårt framtida barns rum, det sk frörummet eftersom barnet går under arbetsnamnet "Fröet". Detta rum var länge del av vardagsrummet och vi funderade fram och tillbaka på om vi skulle dela av eller inte. Men att få ett extrarum var argument nog och rätt vad det var hade vi ett frörum! Om vi haft ett rum som redan fanns och som var planerat till barnkammare hade jag nog skrockfullt hållt tillbaka mina impulser att inreda och piffa men som det blev nu så hade vi bara sådär plötsligt ett barnrum. Det gick av bara farten liksom.

Vy från dörren. Litet men funktionellt.
Tavlan kommer från min egen
barnkammare, "Livets knapp" heter den.

Mormor och morfars gamla skåp och
mina gamla skor. Väska från Sopstationen. 

Gosedjuren väntar på fröet. Bordet har vi
fått av en gammal granne. Tavla Gunilla Mann.

Lampa från Jonas föräldrar.
Här ser ni taket igen, även här vitmålade plank.

Återigen har säljtankarna fått mig att välja en neutral färgskala, jag hade annars ögonen på en turkos tapet från Pip Studio som varit perfekt till det gula skåpet. Men det får vänta tills... ja, tills vi hittar drömhuset. På måndag kommer en mäklare och snackar med oss om vad vi kan förvänta oss att få för vårt hus, om det är säljläge mm. Spännande!!

Trevlig torsdagskväll!!!

1 kommentar:

  1. Så fint:) jag tycker även att du ska besöka öar som Styrsö och Brännö när du kommer till gbg, du kommer ej ångra dig.

    Vill du se några vackra badrum kan du kolla in min nya post:)
    Ha en kanonhelg.

    LOVE M

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...