tisdag 15 maj 2012

Dessa hus...

Åh vad det är svårt att veta vad man vill!! Eller det kanske inte är det? Visste man så visste man. Det kanske är så att jag inte vet just nu, för jag inte vill? Filosofiskt eller hur?

Det handlar givetvis om att flytta och vart man ska flytta och vad man ska känna inför att flytta... Har ni några tips kära läsare, på hur man ska känna? Nedan ser ni ett hopplock från intressanta hus just nu. Vi får väl bara vänta och se om beslutet kommer till oss en dag...8 kommentarer:

 1. Ni ska ta ett beslut. Punkt. /Beteendevetaren

  SvaraRadera
 2. Gillar Emmas tips! Klokt! :) Ett annat tips är att läget är det viktigaste. Allt annat kan man ändra på. Problemet är om man inte är helt säker var det bästa läget är...

  SvaraRadera
 3. Kan ju tillägga att ju närmre oss det är desto bättre! Och jag lovar att det inte blir några oanmälda besök! ;)

  SvaraRadera
 4. Location, location, location.

  SvaraRadera
 5. Håller med dig, det är jättesvårt! Håller själv på att leta hus och ett som jag älskade blev köpt framför näsan på oss, innan visningen. Attan!
  Jag vet precis vad jag vill ha, problemet är att jag är inte ensam om att gilla 1920-tals hus med mysig trädgård på landet med vedspis, trägolv och pärlspont :)

  Hoppas ni hittar rätt :)
  Kram Ulrika

  SvaraRadera
 6. Kanske är det så att plötsligt bara vet man. Och då blir det något helt annat än vad man trodde att det skulle bli. Gå på känsla, säger jag, för då blir det bra!

  /Anna-Karin

  SvaraRadera
 7. Det handlar inte om hus; det handlar om drömmar som knyts till hus och görs avhängiga av hus. Men huset är inte nyckeln eller målet; det hela kan ske Med men även Utan. Börja där. Det blir tillen början svårare, men i längden framkomligare.

  SvaraRadera
 8. Förstår hur du känner:) Är också i flytt tagen, så svårt att hitta det nya huset. Jag försöker känna mig fram och gå på magkänsla. Har inte funnit det rätta ännu...men allt har en mening. Det dyker nog upp snart:)

  Ha det gott! Lycka till!
  Jane

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...