onsdag 2 maj 2012

Rum för rum- Entrén

Hej på er! Idag kör jag igång ett nytt tema på bloggen, rum för rum. Jag har varit dålig på att visa hela rumsbilder här, det är mest detaljer så nu ska ni får se hur vi har det utzoomat. Jag börjar med vår lilla entré. 

Välkommen in!

Mormors gamla spegel.
Skrivbord från Jonas släkttorp. Tapet från Pip Studio. 


Lampskärmen är köpt på Erikshjälpen,
foten kommer från Watt & Veke.

Ett av Idas favvoställen.

Lampan Mhy från Muuto
spanade jag på länge.

Entrén renoverades i etapp två, tillsammans med läsrummet. Vi rev ner tak, golv och gammal tilläggsisolering, lade in ljusgrå klinker och målade både tak, väggar och trappa vita. Taket består numera av vitmålad råspont i alla våra rum. Jag ville ha lite färg här och det fick bli i form av tapetserade skjutdörrar till utrymmet under trappen. Gul fick bli accentfärg till allt det vita och rummet inreddes mest med arvegods och loppisfynd.

4 kommentarer:

 1. Vilken jättefin liten hall; verkligen välkomnande! Gult är hur fräscht som helst, i synnerhet i kombination med vitt.

  Oj vad jag grämjer mig för att jag så totalt har missat reportaget i Aftonbladets bilaga. Så kan det gå när man är snurrig i bollen... Får ta mig till affären imorgon och kolla om de kanske säljer bilagan fortfarande; det ser ju jättespännande ut!

  Må så gott!
  /Anna-Karin

  SvaraRadera
 2. Jättefin hall! Gillar!
  Må så gott
  kram Malin

  SvaraRadera
 3. Så himla fint!!

  SvaraRadera
 4. vilket sammanträffande, jag har en exakt likadan spegel :)

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...