söndag 7 augusti 2011

Verkligheten kallar

Fyra fantastiska veckor har gått och jag har inte skött min blogg alls, jag som skulle komma igång igen!! Jag skyller lite på husköpet som inte blev av, det hade varit roligare att skriva om ett så stort och spännande projekt än vårt nuvarande hus som känns något ljummet för tillfället. Vi ville ju flytta!
Jag ska skärpa mig för trots ledighet och andra husplaner har det hänt en del hemma. Bilder utlovas när stackars J blivit klar med alla meter lister han just nu sätter.

Idag får ni nöja er med en bild på våra rödbetor som mår alldeles utmärkt trots regn och rusk. När vi kom hem efter ca 3 v frånvaro hade sniglarna ätit upp alla potatisblast och allt annat grönt som fanns i odlingslådorna, förutom rödbetorna! Skumt!

En annan sak är att vi fått ett nytt husdjur, katterna är lyriska och gräver freniskt i rabatterna efter honom; vår alldeles egna mullvad.

Kram på er!

1 kommentar:

  1. En alldeles egen mullvad, minsann! Rätt söta krabater, så länge de inte gräver upp hela trädgården. Kanske bra att du har katter som håller pli på honom!

    Tipsar dig om att det blir bloggträff i Kristianstad 21/8. Kanske en bit för dig att köra, men det vore verkligen roligt att ses!

    Ha en skön söndag!
    /Anna-Karin

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...