onsdag 16 januari 2013

Lite mer av köket


Vår uppfräschning av köket står fortfarande och stampar. J var ledig tre veckor i jul och vi hade alla möjligheter att bli klara men när det finns tid finns det inte material... I detta fallet var det kökshandtagen som tog en hel månad på sig att komma. De dök upp fredagen innan han skulle börja jobba igen och sista helgen kändes sådär kul att tillbringa med sånt pill. Jaja, det får bli helgens projekt. Sen ska sockeln upp och sen kan jag visa er vårt "nya" kök!

3 kommentarer:

 1. Fint kommer det säkert att bli, ert nya kök :) Det där med väskor i rimlig prisklass är alltid lika spännande och jag har inget kanontips. Men om man vill ha inspiration tycker jag ändå att Åhlens har en del bra och även Zara (särskilt nu på rean). Kram och lycka till

  SvaraRadera
 2. Vilken härlig tapet :)

  Kram/Madame Edith

  SvaraRadera
 3. så fräscht, älskar lite retro i köket. kaklet framhävs verkligen av den tapeten bakom. Har likadana burkar som du till myslin, men ingen bakmaskin för jag kan aldrig välja färg =)Om du har krokarna förbi malmö så får du gärna lite provburkar med tempera, har rött, grönt och petrol sedans målningen i somras.

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...