onsdag 28 november 2012

Saker och ting börja röra sig

Det börjar hända saker både här och där. Köket tar form mer och mer, "tyvärr" blir vi båda så bitna av att få det snyggt så nu funderar vi på att byta ut även bänkskiva... och spisen... och kylen kanske och... ja, ni vet väl hur det är?

Igår var två trädgårdsarkitekter från Vitre här igår och skissade på en plan för våra ägor. Det var väldigt roligt att ha dem här och vi är väldigt nöjda med resultatet. När de visade sin plan så blev det sådär att det spratt i benen och man ville bara ut och fixa och köra och handla växter och sätta igång!! Precis vad jag önskade få ut av besöket. Jag ska visa deras skiss här på bloggen inom kort men tänkte först färglägga den medan jag har färskt i huvudet vilka växter de rekommenderade.Sen ikväll blev både jag och Jonas intervjuade inför vårt appearance i Aftonbladets bilaga Härligt Hemma. Vi framstår väl som rena renoveringsproffsen, snackar renovering överallt vi är med ;) Kul att visa upp vad vi gör men lite nervöst är det allt denna gång, i Väggarp var allt så färdigt men här ser det ut som kriget på sina ställen. Bara inte fotografen vänder i dörren...

Ja och parallellt med allt detta håller vi på med fönsterfrågan. Nu vet jag iaf att de ska vara gröna på nedanvåningen och att våra husgavlar ska vara gröna också, med vita fönster. Gäller bara att hitta en bra leverantör som inte tar hutlöst betalt.

Pust! Dags att sova! Imorgon blir det IKEA igen, för tredje onsdagen i rad. Man ska inte börja åka dit för det går inte att sluta...

Kram

4 kommentarer:

 1. Vad roligt! Ser fram emot att se skissen och så klart resultatet också... Och reportaget! :)

  Ser jättefint ut på de bilder vi sett!

  stor kram från oss!!

  SvaraRadera
 2. Jag var själv på IKEA idag i GBG och jag fastnar alltid därinne i timmar ..det var nära jag somnade när jag provlåg en av deras bästa sängar haha:)

  lycka till med huset

  LOVE M

  SvaraRadera
 3. Så jäkla kul att vara i ett sånt där kreativt flöde på flera plan!
  Kan tänka mig att man lär sig oerhört mycket på vägen.

  Kram Hannis

  SvaraRadera
 4. Visst blir det så att ett projekt föder ett annat. Gör man fint på ett ställe så blir skavankerna tydligare på ett annat ställe.

  Det där med trädgårdsproffs som kommer hem och hjälper en med idéer låter strålande! Jag är jättenyfiken på att se vad de har ritat till er. Kan tro att du börjat längta till sommaren redan, för att shoppa växter är faktiskt det roligaste som finns! (Men dyrt...)

  Låter spännande med hemma-hos-reportage. Lova att du hojtar till när det är på gång!

  Hoppas ni får en fin start på helgen som kommer!
  /Anna-Karin

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...