tisdag 13 november 2012

Kök

Här har ni vårt "nya" kök. Nytt för oss i allafall. Typ allt är fel. Luckorna är de fulaste jag vet, har alltid avskytt vita luckor med träkant. Tapeten vid fönstret är inte bara rejält ful, den måste vara det sämsta man kunde sätta där för den stjäl ljus och förstör den lilla rymd som finns med sin svarthet. Fläkten är väl från -84, kyl och frys likaså, ja, jag kan hålla på länge till. Taket målades vitt innan vi flyttade in och golvet som bestod av ful terracottafärgad klinker har nu fått nylagd fin, grå klinker.

Det som ska hända i helgen är att luckorna ska bytas ut, en ny tapet ska upp och hyllor istället för väggskåp på ett par ställen. Bilder utlovas givetvis.

En bra sak med köket är den öppna spisen som ni ser till vänster. Smart med en braskassett i och faktiskt rätt snygg. En annan bra sak är balkarna i taket. Och utsikten från fönstret vid diskhon. Så det finns lite att jobba med trots allt!

Vi ses snart!

2 kommentarer:

 1. Det där är absolut inte det hemskaste köket jag har sett, men nog har jag förståelse för att ni vill ändra det efter eget behag. Att det har potential att kunna bli riktigt smashing kan vem som helst se! Och lite färg och tapeter brukar kunna göra susen.

  Må så gott i novembermörkret!
  Kram!

  /Anna-Karin

  SvaraRadera
 2. Det är redan väldigt mysigt och kommer bli jättefint när ni är klara! Kram

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...