tisdag 8 juni 2010

Under äppelträden

Vi har en perfekt skuggig plats under äppelträden och de står på perfekt avstånd för en hängmatta. En sån kommer att införskaffas till semestern, bara jag hittar en snygg en! Nån som har tips? Vill inte ha skrikiga färger á la IKEA...

Just nu har jag ett litet bord och två stolar här under och en lykta ovanför i grenarna. Gräsmattan undertill har så smått börjat ta sig, när vi flyttade in var det bara maskrosor och mossa men massa frön och gödning börjar som sagt visa resultat! Även på resten av gräsmattan som fick rejält med stryk av avloppsgrävningen, men nu är i tillräckligt bra skick snart för att synas på bloggen.

Kram

5 kommentarer:

 1. Hej! En sån gräsmatta ni hade förr har vi nu..:) Beträffande hängmatta så köpte jag en från Indiska,"Design Jade Jagger". Har inte hunnit sätta upp min än dock. Den är färgglad med rosa, blå och vita mönster, men ej skrikig.

  Vad fint det är med röda pallkragar! Kanske nästa år för min del..

  Trätunnorna har jag hittat dels på auktion, vanlig "bonnauktion", dels köpt hos en gubbe i Dalsland som köpt ett helt lager silltunnor.(275kr.styck..)
  Ha det bra!

  SvaraRadera
 2. God kväll Maria!
  Kika in på mitt senaste inlägg, där kan du se en tjusig hängmatta som en vännina till mig har och hon köpte den på Indiska.
  Tror det var förra året förståss så jag vet inte om den går att få tag på längre.
  Lycka till i letandet....

  Kram
  Marianne

  SvaraRadera
 3. Jag är alltid förbi. Jag gillar verkligen din blogg och jag har en särskild beundran för gatan där du bor. Jag tror till och göra en ritning på min gata att lägga på bloggen.
  bj

  SvaraRadera
 4. Kul att höra att ni fått ordning på er gräsmatta, jag jobbar själv med att få bort mossa och ogräs och jag känner mig lite som David mot Goliat. Men nu när jag läser ditt inlägg får jag nytt hopp och lovar att inte ge upp.

  ang Rabarbersaft har jag inget bra recept. Måste erkänna att jag aldrig kokar saft. Du får gärna dela med dig om du hittar något bra recept.

  SvaraRadera
 5. Det finns en knalle som brukar stå på Kiviks marknad (troligen även Sjöbo) som säljer jättefina hängmattor. Han har både mönstrade (mest randiga tror jag) i olika färger och vita i bomull. Han har dessutom ett par olika modeller, bland annat en sittmodell som Sofia har. Den här killen säljer även finfina ylletröjor, strumpor, benvärmare och vantar och har stått på marknaderna de senaste 10 åren, så du bör kunna hitta honom även i år.

  Lycka till!
  Kram

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...