tisdag 22 juni 2010

Planteringsbord

Det inköptes till köket i vår ena lägenhet i Stockholm för flera år sedan. I Malmö försökte vi både sälja och slänga det men det blev liksom aldrig av. I huset hamnade det ute. Och visade sig vara ett perfekt planteringsbord! Helt sjukt bra! Hyllor, lådor, stor plats att ha saker ovanpå. Ska kanske sätta några krokar på sidan med, men det är bra som det är också.

IKEA, IKEA, visst är det fascinerande vad man kan använda era prylar till!

8 kommentarer:

 1. Återanvändning av detta slag är toppen! Det är både ekonomiskt och miljövänligt.

  SvaraRadera
 2. Det där var ju ett toppen-planteringsbord, Maria!

  Jag har också börjat omvärdera IKEA, efter en period då jag varit lite anti. - De har verkligen en hel del bra grejer och visst är det mer än prisvärt. Det gäller kanske bara att "sålla" lite grann och hitta guldkornen.

  Hoppas det blir mycket plantering i sommar!

  /Anna-Karin

  SvaraRadera
 3. Jag gillade den mobila anser jag att det skulle vara härligt i mitt kök ... om det fortfarande finns någonstans. Den stackarn är packad! Men med växter var mycket charmig.
  kyssar

  SvaraRadera
 4. Hej! Perfekt med återanvändning, gamla grejer som får nya funktioner! Ikea är bra i mångt och mycket.. Den där kak-buffén lät otroligt lockande förresten! Har aldrig varit på Österlen, det måste bli av, snart!! (Det finns ju oxå en hel del loppisar där har jag hört..;)

  Trevlig midsommar!!

  SvaraRadera
 5. Hej!
  Ja, den som spar han har! =) De blev ju hur bra som helst!

  Må så gott & glad midsommar!
  Kram, Lina

  SvaraRadera
 6. IKEA är bäst!!!!
  Så duktiga på nyheter, lyckas få något för alla stila och tycken - Underbart  Maliin

  SvaraRadera
 7. vi har en precis likadan som vi också haft i köket förr.Men nu ska den snart få komma ut och agera utekök i vår stuga,bra bra ! :o)

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...