fredag 11 juni 2010

Är det snyggt? (Ja)

Den här stegen stod under äppelträden när vi flyttade in i huset och jag blev så glad för den var sådär perfekt sliten.
Jag tycker det är lite kul (och då menar jag humoristiskt) att det är så inne med slitna prylar nu. Gamla, skeva bord går för tusentals kronor på Blocket (jag vet för jag har köpt ett) och skåp från t ex Indien som man ser i inredningstidningarna är så dyra att man inte ens kan tänka tanken att köpa ett. Tror ni indierna tycker likadant?? Eller tar vi deras utslängda skit och inreder med just nu? Man har blivit lite knäpp i bollen av den här trenden. Tycker inte att det är så noga med målningen för det ser ju så snyggt slitet ut om det är lite halvdant... Och min stege, murken, full med färgstänk och spågor. Är det nåt att spara?? Jag vet vad mamma hade sagt...

Kram!

8 kommentarer:

 1. Spara! Du kan ju bli miljonär om trenden fortsätter!

  SvaraRadera
 2. Haha, då lär vi bättra på världsekonomin genom att köpa upp alla skit i Indien ;)

  SvaraRadera
 3. Jo men visst.., stegen har ju den rätta looken och det vore skam idag om du målade den:)
  Japp, vi får minsann spara på all "skit" vi samlat på oss och så kan vi sälja det när vi blir pensionärer då trenden är hetare än någonsin.
  Kan ju bli en slant till ett flott hus vid havet kanske:)

  Ha en skön och förhoppningsvis SOLIG helg...
  Kram
  Marianne

  SvaraRadera
 4. Nja, jag är nog av den åsikten att saker och ting ska vara hela och rena, även de gamla.

  Jag målar sådant som behövs snyggas upp och vår antika matgrupp fick ny lackfärg trots att detta säkerligen har minskat värdet på den.

  I min trädgård hade stegen varit vit! Men visst är det bra att smaken är som baken... Tänk hur trist det vore om alla hade likadant hemma hos sig.

  SvaraRadera
 5. Ja visst är det rätt lustigt egentligen! Och att en möbel går att höja i värde genom att man sandpapprar på den så den ser sliten ut är ännu mer märkligt egentligen, att till och med nya saker ska se gamla ut.
  Ha en bra söndag!

  //Carina

  SvaraRadera
 6. Hej! Ja, det är lite knasigt med trender! För min del tycker jag mest om saker som är slitna på riktigt, som din stege! Vissa shabby chic hem har gått för långt i sin iver över att allt ska vara slitet..då blir det så konstlat så det tappar charmen totalt tycker jag!
  Ha en bra kommande vecka!

  SvaraRadera
 7. Konstig, men ganska bra trend säger milöjnissen. Tydligen har vi ett otroligt stort konsumtionsbehov och då är det väl ändå bäst om vi köper i andra-, tredje- eller sjundehand. :)

  SvaraRadera
 8. Släng den!!!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...