söndag 20 december 2009

Välkommen till Skåne!

Detta är Skåne idag och det är inte ofta som Skåne ser ut så här. Jag och J frågar oss varför vi aldrig skaffat oss en snöskyffel eller var man egentligen köper en kärve till småfåglarna?


Detta vackra vinterväder är en ovanlighet i södra regionerna av Sverige. Visst, det kommer alltid lite snö varje år men det lägger sig inte och det kommer aldrig i december.

Ja, det är jobbigt att man inte kan köra någonstans och att det är svinkallt i alla rum som saknar element. Men det är värt det för nu kommer julkänslorna i vild fart (och alla julklappar utom en är inköpta, pust)!


God Jul!!!

5 kommentarer:

 1. Hittade just till din blogg, - vilket underbart litet hus ni har, inte minst det lilla gårdshuset!
  Jag och min sambo håller själva på att renovera ett gammalt hus, så det är kul att kunna kika in och inspireras av likasinnade. Jag kikar gärna in igen framöver!
  En riktigt Gol Jul!

  SvaraRadera
 2. Ja, GOD jul, ska det ju naturligtvis stå... (Fick nog en tupp i halsen där, hehe!)

  SvaraRadera
 3. Vi undrar också över det där med snöskyffeln.. nu låter grannen sin stå ute för uthyrning ;) kram

  SvaraRadera
 4. Hej!
  Vilka underbara bilder! Vi har fått en hel del snö här i Göteborg i dag också! De är SÅ vackert och nu blir de ju mer juligt!!! Håller tummarna hårt att de håller i sig nu så vi får en vit jul! De var ju ett tag sen sist!

  Jobbar tom den 23, men nästa allt är klappat och klart, de sista ska inhandlas i morgon. De ska de bara mysas och firas jul!!!!

  Må så gott & GOD JUL!!!!
  Kram, Lina

  SvaraRadera
 5. Jättefint!! Synd att det regnar bort idag så jag inte får se någon snö live...

  kram!!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...