onsdag 2 december 2009

Köket

Köket var det enda rum som var ok när vi flyttade in i huset för ett år sedan. Jag gillar luckorna, bänkskivan och den stora vita fläktkåpan.

Dock var kaklet blått och handtagen passade inte alls in i stilen så båda dessa detaljer byttes ut. Vi satte även in en helintegrerad diskmaskin, tack och lov att det fanns ett skåp som fick plats med den!

Det finns fortfarande saker kvar att se över. Golvet ska förses med klinker. Kylskåpet ska bytas ut till ett som har endast ett litet frysfack så att vi får mer plats för kylvaror och kan använda frysboxen ute i brygghuset.

Mikron är inte särskilt snygg så en ny lösning för den krävs. Men om man jämför med resten av huset så är köket helt ok, inte mycket att ändra på och det är ganska otroligt med tanke på mina höga inredningskrav :)

Kram!

5 kommentarer:

 1. Köket är myyyysigt! :)

  SvaraRadera
 2. Hej! Köket verkar vara väldigt fint! Mysiga detaljer, och bordet gör sitt till.. ja, nu känner man faktiskt en hel del julstämning förresten, apropå ditt förra inlägg! :) Ha det bra!

  SvaraRadera
 3. Hej Maria!
  Vilket fint kök ni har, ser så mysigt ut:)

  Vi har gömt vår mikro (som är från stenåldern o jätteful) i ett av köksskåpen där det finns ett uttag så att den inte syns:)

  Jasså du vill inte visa guldrenen;)

  Ha en trevlig torsdag,

  kram Jenny

  SvaraRadera
 4. hallojs!! Tycker ditt kök är jättemysigt hemtrevligt!!

  Kvällskram ♥ Millan

  SvaraRadera
 5. Men det ser otroligt hemtrevligt ut. Skulle nog kunna tänka mig att sitta några timmar och dricka kaffe och prata lite skit;)

  Kramis Lisa

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...