söndag 22 februari 2009

Hyllpapper och husdrömmar

Medan skruvdragaren ljuder i takt med tvättmaskinen slår jag mig ner framför bloggen för att göra söndagens inlägg. Nu ska jag sluta bombadera er med fula före-bilder, från och med idag blir det detaljbilder från huset tills jag har ett ordentligt rum att visa upp!

Mina tankar stannade kvar vid skafferiet igår, till den milda grad att jag slet ut alla specerier och skålar och lade in hyllpapper under alltihop. Hyllpappret hittade jag i mormors gamla byrå och jag måste säga att det passar bättre i skafferiskåpen än där!

Spetsen åkte givetvis på igen, spets börjar bli en liten favorit här hemma! Jag skulle så gärna vilja ha vitrinluckor på skafferiskåpen men det finns inte luckor i den storleken för vitrin. Köket kommer från IKEA, Ståt heter luckan, jag ska kolla upp om det finns en annan serie i samma färg som har vitrin. Det hade blivit så snyggt!!

Tankar på utsidan av huset uppenbarar sig ibland. Idag har jag letat fram ett uterum från Classicum och visat för maken som höll med om det nog kommer att bli snyggt. Jag har haft ögonen på detta uterum länge, långt innan vi började leta hus. Jag gillar verkligen stilen och färgen, såklart... det är ju grönt!

Vi ska troligtvis måla alla fönster och ytterdörrar i samma gröna färg, engelskt grön. Jag tycker det passar bättre in med teglet runt fönstrena än den röda färg som de har nu.

Ni får ha en fortsatt trevlig söndag, själv ska jag iväg på kalas hos svärmor!

Kram!!

5 kommentarer:

 1. Helt underbart med uterum, vi hade sån tur att det fanns ett när vi köpte huset. Dock inte lika tätt och fint som det du har hittat.

  Vårt är i trä och har aningen mycket andningshål men det är helt underbart att tillbringa sommar och höstdagar där om det ösregnar ute och man bara kan sitta inne fast ute och lyssna till smattret på taket. :)

  Kram Mia

  SvaraRadera
 2. Ha en bra Söndag du med. Jag gillar verkligen dina skålar. Den där turkosblå är helt underbar.

  Kram Lisa

  SvaraRadera
 3. Vad fint det blir!! Här har jag i alla fall fått hit alla möbler i helgen, men nu är det kaos med flyttlådor och överfyllda garderober...

  kram!!

  SvaraRadera
 4. Hej!
  Nu funkar de igen, och jag kan se allt på din blogg igen...de är nog vår uppkoppling här hemma som varit lite svag, eller nåt! ;- )

  TUSEN tack för vinsten!!! Ser den varje dag eftersom den står i vårt köksfönster!

  Va spännade med utbyggnadsplaner och uterum! De kommer att bli jätte fint! Spännade att få se lite smakrov längre fram!

  Må så gott & ha en bra vecka!
  Kram, Lina

  SvaraRadera
 5. Hej min vän ! Tack för gratulationen ! Jag blev så glad! Hoppas att du får en underbar dag Kram Tina

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...