söndag 2 juni 2013

Dåligt, dåligt


Ja, jag vet, jag är verkligen inte närvarande här just nu! Vet inte vad det är men min tid räcker inte till alls för tillfället. Tova kryper runt som en liten vilding och kräver ständig vaksamhet och den lilla tid jag får över vill jag spendera ute i trädgården. Får jag en extra paus på kvällen blir det tyvärr inte bloggen utan TVn som får min hängivna uppmärksamhet, dödstrött som jag är. Jonas jobbar heltid, kommer hem och leker med Tova och kämpar samtidigt med att få klar vår köksskrubb som nu varit under renovering sen i vintras... Ja, det är fullt upp här hemma som ni förstår men snart stundar sommar och ledighet för Jonas!

3 kommentarer:

 1. Hej! Alla har ju sitt och så här på sommaren jag tror att ingen har så mycket tid att sitta vid datorn! Jag har märkt att jag skriver inte heller varje dag nu som jag gjorde på vintern! Man är mycket ute, njuter det vackra vädret, jobbar på trädgården osv.
  Men roligt att vi "ses" här ändå då o då:)
  Önskar dig en skön kväll och bra början på veckan!
  Kram Sirpa♥

  SvaraRadera
 2. Så där är det ju i perioder!
  Förstår att du är trött=))

  Hoppas att du får tid att njuta snart.
  Kram Hannis

  SvaraRadera
 3. bloggen är ju till för dig, inte du för bloggen, eller hur! Härligt att ha en liten golvkrypare, och en trädgård att släppa ut henne i =)

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...