tisdag 4 juni 2013

Beslutet är tagit och beställningen gjord!


I augusti kommer våra nya fönster! Efter att ha kollat på Elitfönster, Outline, Qvesarum mfl föll valet till slut på Dofab som även visade sig ligga ca 2 km härifrån så nu stöder vi även de lokala företagen ;) När de kom hit och mätte var de oerhört proffsiga och verkade veta extremt mycket om fönster. De kunde även leverera dem med en grön utsida och en vit insida, något som var ett stort problem för de andra leverantörerna. Och de kommer att sätta in fönstren till oss för en ok peng. Så vi ska softa på annat håll, sen komma hem till ett snyggt hus!

Jaja, det är mycket kvar det vet vi, huset kommer att se rätt roligt ut ett tag framöver med gröna fönster nere, bruna fönster uppe och röda gavlar... Men det får vi ta tag i vart det lider.

3 kommentarer:

 1. Åh, tack för tipset! Det är faktiskt rätt tungt att bära en sprattlande femkilosklimp :) Men då håller jag tummarna för att Viktor också gillar vagnen tillslut.

  Visst blir man glad när man kan beställa från ställen nära hemmet! Känns lätt och rätt på nåt vis :)

  Ha en fin dag! Kram

  SvaraRadera
 2. Förstår att det känns skönt att äntligen ha fått tag i en firma som kan fixa det som ni vill ha det. Det där med grön utsida på fönstren tror jag kommer bli toppenbra på erat hus.
  Och vilken fin rabatt jag spanar in där längs hussidan!
  Må gott!
  /Anna-Karin

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den enda vi har! Alla forna ägare har nog lagt den lilla energi de haft på denna rabatt och sedan inte pallat med nåt mer. Resultatet är en rejält fin rabatt men en ganska ensam sådan... Fast jag ska ju dela perenner så det visslar om det i höst och flytta runt!

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...