tisdag 3 juli 2012

Missade vi något?

Det är flera stycken bloggerskor som är gravida nu och som borde fött före mig men eftersom saker och ting blev som det blev födde jag före dem. Det känns konstigt att kolla in deras bloggar och se alla förberedelser och läsa om deras väntan, jag missade ju allt det! Lilla Tova är redan två veckor och vårt stora mål just nu är att få komma hem från neonatalavdelningen.

Jonas var så nervös för att köra in till BB, vilken väg han skulle ta och om vi skulle hinna mm mm. Jag hade planerat en hel månads mammaledighet med bullbak, bebisinköp, vila och mental förberedning. Istället blev det pang på och allt vändes upp och ner över en dag. Om det inte vore för våra fina familjer som sköter allt utanför sjukhusets väggar till oss hade det aldrig gått. Så det kan gå... Inget sött babypyntande för mig och inte hann vi börja någon nedräkning heller. Missade vi något?

Eller fick vi helt enkelt en hel månads extra babytid? :)

3 kommentarer:

 1. Själv var jag ju inställd på ett tidigt snitt och tid på neontal med mina tjejer. Istället gick jag nästan hela graviditeten och allt satte igång normalt. Men ändå slutade det med akut snitt. Hursom så menar jag att det aldrig blir som man tänkt sig och det gick iaf inte att förbereda sig. Min sista månad var mest lång och tung men det var förstås skönt att slippa neo.

  Ännu en gång grattis!

  SvaraRadera
 2. Klart ni inte missade nåt! Precis som sin moster vill hon anlända utan förvarning, det ligger i våra gener!

  SvaraRadera
 3. Ja, det verkar ju iallafall som om jag har missat något! STORT grattis till er nya lilla familjemedlem! Och vilket fint namn hon har fått, den lilla tösen. Håller tummarna för att ni snart får vara hemma igen.

  Sommarkram!
  /Anna-Karin

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...