lördag 28 juli 2012

Vackra Väggarp

Ursäkta mina sporadiska inlägg, tiden räcker liksom inte till längre!! Vi börjar dock landa lite, Tova fyller snart sex veckor och vi börjar bli vana att ha henne nu.

En rutin vi påbörjat lite smått är att gå ut på promenad. Här omkring har alltid funnits vackra omgivningar men till vår stora glädje har det nu anlagts rejäla promenadvägar perfekta för barnvagnar. Vi ramlade över dem av en slump för det har varit fylke och röra i två år där vi brukade gå så vi har hittat nya vägar att gå längs. Men här kan man nu stanna till och fika på fina fikaplatser.

Fikaplats med utsikt över ån. 

Läsa om området på små skyltar och titta på den vackra naturen. Kolla in rådjuren...

Bakåtblick.

Hoppande rådjur.

Här finns både slott och spännande ruckel.

Örtofta slott.

Gammal kvarn.


Känner ni för en fin promenad så kör till Örtofta kyrka och gå sedan förbi kyrkporten och vidare mot slottet. Sedan är det bara att följ stigen, till slut kommer ni tillbaka till kyrkan. Har ni tur (eller otur??) träffar ni kanske på påfåglarna som hör till Örtofta slott.

Det känns som allt sammanfaller nu, huset är renoverat till precis vad vi behöver med en liten bebis och vi kan ta härliga promenader med barnvagnen alldeles utanför husknuten. Men det är bara tre månader kvar och sen vet vi inte var vi bor!

Kramar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...