måndag 16 januari 2012

Rokader

I helgen kom vi fram till beslut, det bara fanns där rätt vad det var. Beslut i hur vi ska göra om hemma alltså. Det blir stora förändringar och nästan inget rum kommer att stå orört, inte ens de rum vi kämpat för att renovera de senaste tre åren.
Så här blir det:

Arbetsrum blir Vardagsrum.
Vår  häftiga bokhylla måste plockas ner och det är synd men vi har inte nytta av ett rum vi aldrig använder...
 


Läsrum blir Arbetsrum
Mitt favvorum försvinner, här kommer bara att få plats ett skrivbord. Läshörnan får flytta, vart vet jag inte :(

Vardagsrum blir Matrum/Läsrum och Sovrum (vardagsrummet har jag ingen bild på, det ser för jäkligt ut).
Dessa rum ska bli väldigt roligt att få ordning på. Fler sovrum är viktigt när huset ska säljas och på detta sätt får vi 1-2 st till. Bygger man ett vinterbonat uterum så kan det stora matbordet ju stå där.

Sen har vi ju evighetsprojektet Tvättsstugan som först av allt måste bli klar. Vågar knappt skriva det men rörarbetet fixar J själv, han är helt uppslukad i rörritningar och olika internetsidor och tillbringade ett par timmar igår med att koppla och ballofixa. Färdig siktar han på att vara till helgen. Under tiden letar jag möbler, tapeter, lampor och prylar på nätet :)

Kramar på er!

2 kommentarer:

 1. Ojoj, här var det omkastning,spännande!
  Ja, den typen av resa tycker jag verkligen att ni ska göra. Sidan vi hittade vår på heter Roomorama och är en förmedlingssida. När man ska ge värden pengarna "håller" dom i pengarna tills vi har gett vårt godkännande om bondet när vi kommer fram. Då ger vi dom som hyr ut boendet en kod som vi fått från Roomorama, som dom kan trycka in på sidan och då får ut sina pengar.(man betalar ofta lite i förväg med,men så brukar det ju funka) För denna tjänst tar dom en viss prosent av hyresbeloppet. Tyckte vi det fick vara värt då det känndes bättre än att sätta in alla pengar till en främling direkt.

  Bara att fråga om det är nått mer du undrar! :o)

  SvaraRadera
 2. Det låter som ett stort renoverings projekt och ni har säkert tagit det rätta beslutet.
  Tack snälla för Awarden! Jag blev så glad!
  Kolla gärna in i min butiken kanske du hittar något som behövs till ditt projekt annars kan du mejla mig vilka grejer du ute efter så kan jag kolla de hos våra leverantörer.
  Kram kram
  Nelya

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...