torsdag 12 maj 2011

Oj vad det snurrar!

Jag saknar er! Jag saknar bloggen! Jag har saknat inspiration och kanske gör jag det fortfarande för den får inte plats i huvudet just nu. Jag vill inte använda bloggen som en kanal för alla saker som sker i mitt liv, fokus ligger på inredning så ni slipper få en lång harang om förvirrande tankar nu. :)

En sak vill jag ta upp iallafall. Är det någon av er som bor på en gård eller hus ute på landet? Jag menar inte i en liten lantlig by, som vi själva gör, utan vischan. Sädesfält, skog, ensligt, öde. Hur funkar det för er? Hur kommer ni till jobb i smällkalla vintern med 2 m snö? Är det ensamt? Har ni ångrat er?


Kramar!!!

4 kommentarer:

 1. Vi bor rätt så ute på vischan. Men, helt öde är det ju inte. Närmaste gård ligger nog inte längre bort än ca 250 m, men vi har inga synliga grannar och gården är omgiven av åkrar och skog.
  Och vi har nog inte haft nåt problem med någonting de 2½ år vi bott här! Nja.... internet-täckningen är lite dålig så nätet funkar inte så bra alla gånger och så har vi rätt ofta korta elavbrott. Antar att elledningarna börjar vara dåliga här i trakten, men det är väl så avsides och så få hus så elbolaget inte prioriterar det så värst högt.

  Men med snö etc. har det aldrig varit några problem. Grusvägen vi bor vi är väldigt välskött och plogas nog varje morgon om det snöar. Vi måste ju förstås skotta vår egen gård... men ibland då det snöat väldigt mycket har nån av de pensionerade grannfarbröderna kommit ut med sina traktorer och plogat gården åt oss!

  Roligt att du är tillbaka förresten!

  /F

  SvaraRadera
 2. Och vi saknar DIG, Maria!
  Ha en riktigt skön helg!
  /Anna-Karin

  SvaraRadera
 3. Bra att bloggen kommer igång igen!

  Att bo öde är nog ensligt, öde och snöigt. OCH ALLDELES, ALLDELES UNDERBART!!!!

  För att citera schlager:
  Lyssna till ditt hjärta.

  //Olsson.

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...