torsdag 21 oktober 2010

InDesign

Jag har precis börjat en kurs i InDesign via Distansskolan. Känns bra hittills och fortsätter det så kommer jag säkerligen att gå fler kurser där. De har Photoshop, Illustrator, digital fotografi... Massa spännande grejer!


Här en ros som jag fotade innan jag plockade den och satte den i en vas för att rädda undan den för frosten. Den dog efter en dag... kul.

Kram på er!!!

5 kommentarer:

 1. Beautiful rose! Vår lilla "Astrid Lindgren" har blommat så det knakar utanför dörren ända fram till igår, när jag klippte bort de sista överblommade bladen. Rosor är häftiga, ska absolut skaffa fler sorter nästa säsong!
  Min sambo är såld på InDesign, -han gör ALLT i det programmet. Kul med lite kurs som du känner att du har nytta av!
  Själv har jag anmält mig till en fotokurs på Medborgarskolan för att lära mig min kamera lite bättre. Börjar nästa vecka, - ser fram emot det!
  Hoppas du får en skön fredag och en mysig helg!
  /Anna-Karin

  SvaraRadera
 2. Men åh, vad roligt!! Och vilken jättefin bild. Hoppas att du har en riktigt skön helg!

  Kramis Lisa

  SvaraRadera
 3. Hej! vad roligt att få Förkovra sig i nåt intressant ämne! (vet ej riktigt vad det är du påbörjat dock.)själv skulle jag ha börjat på spansk-kurs men det blev tyvärr inget med det..

  Fin bild på rosen!

  SvaraRadera
 4. Hej Maria,

  vad spännande med kursen, jag måste kolla upp Distansskolan, funderar ju på att ta en kurs i Photoshop. Du får berätta sen när kursen är slut om du är nöjd :)

  Ha en bra helg!

  Kram Carina

  SvaraRadera
 5. Lycka till på anställningsintervjun! (Jag anar att du är där just nu, i skrivande stund!)
  /Anna-Karin

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...