lördag 2 oktober 2010

Höstmust

Varje årstid har sina färger. Nu är jag trött på det gröna och gillar att löven börjar gulna och att man kan sätta rosa ljung i blomlådorna. Nya mustiga färger tar över efter sommarens pastellfärgade skådespel. Frågan är om det blir en vit eller brun vinter i år?

Kramar

5 kommentarer:

 1. Det ska bli kallaste vintern på 1000 år har jag hört! Ni får gärna komma på varm choklad och kanelbullar (vi ska nog baka) idag eller imorgon? Vi ska o fira sexårsdan ikväll, men innan eller efter? Kanelbullens dag imorgon annars ;) Kram

  SvaraRadera
 2. Ja, här kan man nog vara rätt så säker på att den blir vit. Men för min del så kan det gärna få vänta ett tag. Alla löv i vackra färger kan gott sitta kvar länge på träd och buskar.

  Ha en fin söndag!
  Kram Lisa

  SvaraRadera
 3. Jag röstar på vit...

  Visst är det härligt just nu, vi har haft jättefint höstväder här uppe i Gästrikland. Lite lätt kyligt på morgonen men med sol som värmer och skiner på de vackra höstlöven under dagen.

  På kvällen kryper vi upp i soffan med brasan i kaminen sprakande i bakgrunden.

  SvaraRadera
 4. Instämmer i dina tankar kring hösten, - färgerna kan man inte annat än älska!
  Kika in hos mig så får du ett uppslag till nytt blogginlägg, - och en liten "present"!
  Må så gott i veckan!
  /Anna-Karin

  SvaraRadera
 5. Hej Maria!

  Ja visst är det härligt med hösten, både färgerna och att luften är så hög och klar.

  Beträffande vintern så tror jag att den blir väldigt vit, det har ju inte varit så m ycket rönnbär i år, men känslan säger mig att det blir en vinter i klass med den förra.

  Ha det bra!
  /Carina

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...