tisdag 7 september 2010

Gammaldags sött

Här ser ni en liten del av vad jag hittade på Blocket i helgen. Om ni minns så hade jag en del funderingar i våras kring vad jag skulle ha för fåtölj däruppe.

För ett tag sedan slog det mig att vad som skulle passa perfekt var en liten nätt Emma-fåtölj! En intensiv jakt på Blocket, internet och loppisar inleddes men det var inte förrän förra veckan som jag äntligen hittade vad jag sökte.

Färgen var inte rätt trodde jag först men när jag såg den i verkligheten var den sååå fin! Rosa/rostig! Och det bästa, till mindre än vad jag tänkt lägga ut fick jag två Emmor!

Bättre bilder kommer snart men nu är det röra och kaos här hemma igen så det krävs lite ansträngning att få till nåt bra :)

Men jag har just köpt ett nytt objektiv så jag måste ju använda det!!!

Kramar!

8 kommentarer:

 1. Kul att du hittade precis vad du sökte! Jättefin fotölj!

  SvaraRadera
 2. Fåtöljerna ser verkligen fina ut! Jag har själv tidigare varit på jakt efter några fina fåtöljer, men gav upp i vintage-sökandet och nöjde mig med nyköp från Ikea och Asko.
  Såg att ni börjat riva och renovera igen, tänk jag som trodde att ni nästan var klara med det! Vi har också kommit igång ordentligt och igår så isolerades resten av vinden, äntligen.


  /F

  SvaraRadera
 3. Blocket rules! - Är man tillräckligt tålmodig så dyker det man söker upp, förr eller senare!

  SvaraRadera
 4. Hej Maria!

  Fåtöljen är verkligen jättefin, vad roligt att du fick tag i det du letade efter till slut, vad vore livet utan Blocket? :)

  Ha det bra!

  /Carina

  SvaraRadera
 5. Grattis till fyndet!

  Ska bli spännande och se den på plats :)

  helena

  SvaraRadera
 6. Hmm.. Antar att du inte vill ha vår Ektorp då som står och väntar på dig i förrådet?

  SvaraRadera
 7. Oh,dom är ju så söta !

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...