fredag 23 juli 2010

Rejält imponerad

Efter år av tjat från maken om hur vackert västkusten är tog vi oss äntligen till Orust på en kort visit. Vi hann inte köra långt innan jag var övertygad, så otroligt vackert! Massa bilder togs, en representativ visas ovan :) Charmigt värre! Nu planeras att hyra stuga i denna trakt nästa år...

Kramar på er i semester-Sverige!

6 kommentarer:

 1. Låter som du har det riktigt bra på semestern, - precis som det ska vara! Orust har jag inte varit på, men hela västra Sverige kryllar ju av undersköna platser. Lite variation från den skånska myllan!

  /Anna-Karin

  SvaraRadera
 2. Vad roligt att du gillade det, jag gjorde ett försök med västkusten förra året men ett oändligt spöregn gjorde att det inte blev vad det kunnat bli. Så i år blev det ju Skåne(igen), min klara favorit.

  /Carina

  SvaraRadera
 3. Det är detta som är så fantastiskt med Sverige, varje del av landet har sin tjusning.

  SvaraRadera
 4. Västkusten är jättefin! Men det är knepigt jag tror att jag har varit i varenda liten stad på västkusten men jag har aldrig varit i Göteborg. Det är nästan lite konstigt. Du Maria, vart i Skåne bor ni. Är det fint i Ystad? Är Ystad en bra stad att bo i för tonåringar? Behöver lite insidertips och peptalk förstår du.

  Kram Lisa

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...