tisdag 19 januari 2010

Favoritkuddarna

Den översta är från Pillowmine och planeras vara bas för färgsättningen i vardagsrummet. Den undre kommer från Zara Home och har länge varit en favorit. Vilka är era favoritkuddar?

8 kommentarer:

 1. Hej på dig min vän och tack för gratulationen till våran lilla Max ! Hoppas att allt är bra med dig och din familj !?
  Vad roligt att du tittade in på min blogg hoppas att du snart kommer tillbaka och hälsa på hos oss! Din blogg är verkligen jätte fin och full med inspiration ! Tack för att du finns Kram Tina

  SvaraRadera
 2. Kuddar kan man aldrig få för många av! (Min sambo håller dock inte med... Vad är det med karlar och kuddar???) Fräscha färger du valt, - ser fram emot att få ta del av hela vardagsrummet så småningom!

  P.S. Me like Deisy Boo! D.S.

  SvaraRadera
 3. God kväll Maria!!!

  Ja du.., jag undrar om jag har någon favvokudde.., skyller väl alltid på att jag INTE har någon och därmed större anledning till att kunna handla fler:)
  Utan att få dåligt samvete....

  Dina kuddar var verkligen helt underbara i både mönster och färger!
  Ha en skön tisdagskväll

  Kram kram
  Marianne

  SvaraRadera
 4. Superfin kudde! Älskar kuddar men vet faktiskt inte vilken som är min favorit.

  Kram Lisa

  SvaraRadera
 5. Våra sovrums: H&M Homes lantliga beiga :)

  SvaraRadera
 6. De kuddar som min hund låter vara ifred (dvs. de bits inte sönder och används inte som "flickvän"), men såna kuddar finns inte... En utopisk dröm alltså :)

  /F

  SvaraRadera
 7. Vilket fint hus du har i din header! Tänk den som ändå hade ett sånt på sin gård... Jag gillar vita kuddar med volang, men så är jag liiite romantiskt lagd ;0).
  Kram/ Anna

  SvaraRadera
 8. Mimou's Siam deco i orange! :)

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...