fredag 4 februari 2011

Den där espressomaskinen...

Det går väl sådär med min nya fina espressomaskin. Jag fattar liksom principen men kaffet blir vattnigt och mjölken dåligt skummad. Menar, hur hårt ska jag packa kaffet i den där tratten? Hur lång tid ska kaffet rinna ner i koppen innan jag stänger av? Hur högt tryck ska det vara på mjölkpysen? En sida instruktioner har visat sig vara otillräckligt, eller så är jag bara helt inkompetent.

3 kommentarer:

  1. hej! nej, vad tråkigt att det blir vattnigt kaffe och dåligt skummad mjölk. Jag har ju som sagt erfarenhet av liknande tidigare, men den apparaten var från år 2000 ju.. har de inte förbättrats på 10 år?
    Gå tillbaka och klaga vetja,eller låt de visa i butiken hur man ska göra.
    (ps! Snygg kopp på bilden :)

    SvaraRadera
  2. Ledsen att jag inte kan hjälpa dig med espresson, men jag är ju som sagt ingen kaffedrickare. Du får kanske prova dig fram eller som Maja skriver gå tillbaka till affären.

    SvaraRadera
  3. Här är som du ska följa Maria. Du och alla dina läsare!

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...