måndag 2 september 2013

Köksskrubben växer fram


Efter år och dar känns det som är skrubben i slutskedet. I omgångar håller hyllplan på att monteras, i omgångar eftersom byggaffären inte alltid har vad man behöver när man behöver det... tålamod!

Parallellt med detta bygge skulle ett plank rests i sommar men detta har ännu inte hänt. Mycket pga vädret som varit helt fantastiskt men också för att det varje gång vi varit på väg att sätta igång med det så har något annat akut inträffat. Senast tvärdog spisen (och med den ugnen). Eftersom vi ändå ska göra om lite mer i köket var det inte lönt att köpa en billig spis på Blocket utan det var lika bra att slå till på hällen och ugnen vi spanat in. Då behövdes ju ett sånt där spisskåp också, från IKEA. Men IKEA har liksom ändrat på hela sitt kökssortiment som de haft i 100 år så det gick inte alls så lätt att införskaffa ett spisskåp där inte. Nähä, man måste numera ringa till Älmhult och få det hemkört. Eftersom vi ändå ska göra om rätt mycket mer i köket så var det lika bra att köpa alla andra stommar också. När man ändå höll på. Hällen fick sporadiskt monteras på reglar, väldans snyggt... Nu väntar vi leverans av en jäkla massa köksskåp, vask, täcksidor mm på torsdag och sedan ska det minsann byggas kök! Hoppas bara skrubben hinner bli klar innan dess.

Men planket, det får vänta lite till...

2 kommentarer:

  1. Den där köksskrubben ser ju jättefin ut. Wow så fin burk :)

    SvaraRadera
  2. Ojsan hoppsan! när man ändå håller på... ja, det är himla svårt att dra gränsen för det där, men slutade det med att ni körde nya eller gamla systemet? Jag tycker bänkskåpen ser lite ovana ut men det är nock en del nya fina luckor.

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...