måndag 1 juli 2013

Vad gör man med en paddock?


Ja, om man inte rider alltså. Eller ens har hästar. Eller ens vill ha hästar, ens till låns... Vi har en stor fin paddock, tydligen. Dyr var den att anlägga, tydligen. Vad vet vi? Vi har kört rallybil, pulka och spelat fotboll i den hittills. Kommer nog inte att bli mer än så tills den dag vi helt enkelt planterar igen den eller gräver en pool i den. Har ni något förslag?

5 kommentarer:

 1. En paddok, det är något det :) Jag har nog ingen superbra idé mer än att göra som en lite park där kanske? Där barnen kan köra rallybana i gångarna kanske...

  När det blir dags för flaska igen ska vi absolut köpa Dr Brown som du tipsade om. Har hört flera som gillar dem. Minifom och Semper vågar jag inte sluta med så de får hänga med ett tag till :)

  Ha en fin dag! Kram

  SvaraRadera
 2. Finns det ingen hästbonde i närheten som skulle kunna hyra in sig? Hästar utanför fönstret kan ju ändå vara trevligt, så länge det inte är ens egna. Men vänta ni när Tova blir lite äldre och tigger och bönar och ber om att få en egen ponny! ;-)
  /Anna-Karin

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hästbonden har faktiskt sina hästar i vår hage just nu och han har även testat paddocken :) Men vi behöver en mer långsiktig lösning och att ha en granne som kommer 3-4 ggr/år och rider känns lite onödigt, då skulle vi köpt ett hus med mindre tomt :)

   Radera
 3. Hej! Jag googlade på "vad gör man av en paddock" och hittade dig... Hittade ni någon lösning? Vi funderar på ett hus med en paddock, men har inga planer på hästar och vill gärna utnyttja marken på annat sätt, som typ odling! Cecilia

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej! Vi har bara bott här i två år så vi har inte kommit till paddocken än. Men den kommer att tas bort om vi bor kvar och ersättas av trädgård.
   Vi har en granne som har hästar och han rider i den ibland och sköter den någorlunda så den inte växer igen. Men om han inte gjort det hade vi inte brytt oss, den får stå tills vi renoverat oss fram till den och då har vi säkert en plan! Flyttade ju inte ut på landet för att ha folk ridandes och springandes här hemma så att ha grannen där är högst tillfälligt!

   Kram!!

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...