onsdag 22 maj 2013

Det fulaste i huset


Denna hemska, livsfarliga trappa leder upp till vår ovanvåning som vi tack o lov inte använder. Inget räcke, lösa steg och ful som satan. Malplacerad i vardagsrummet är den också. Tyvärr kommer det att dröja innan ovanvåningen renoveras, och trappan byts ut. Just nu är det fokus på fönster vilket känns väldans bra, det kommer att lyfta hela huset både på insidan och utsidan. Gröna ute och vita inne. Mer om det senare!

Ha en skön dag i regnet!

3 kommentarer:

 1. Hej! Sakta men säker blir det bra:) Ja, regndag:(
  Önskar dig en skön onsdag!
  Kram Sirpa♥

  SvaraRadera
 2. Nog har vi alla ställen hemma som vi inte är så nöjda med och som inte hamnar på bild så ofta. Man kan ju inte göra allt på en gång, även om man har drömmar och planer. Men det är väl liksom så det ska vara när man är husägare; det tar aldrig slut!

  Gröna fönster låter toppen! Ska bli kul att se hur det blir. Här har vi också fönsterprojekt i sommar, men det handlar om att måla om de gamla fönstren som vi redan har. Det är TREDJE sommaren med fönstermålning nu, men snart har vi kommit runt haha!

  Ha det fint!
  /Anna-Karin

  SvaraRadera
 3. Åh så spännande att se fönstren! Det ser jag fram emot. I vårt förra hus hade vi en ap-ful trappa. Vet känslan, för det är ju onekligen en ganska central del i huset. Men ni har ett fantastiskt kök och snart nya fönster :) Lägg fokus där istället.

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...