lördag 2 juni 2012

En sån där dag


Igår var en sådan där händelserik dag där man till slut vet inte vet vad man kan vänta sig. Förutom att jag var (och är) kraftigt förkyld så var det en väldigt bra dag. Vårt hus såldes, eller iaf så avslutades budgivningen och det visade sig att vi gjort en bra affär. Det tror jag även de som köper gör, området där vi bor kommer att öka i attraktivitet under åren som kommer och priserna att gå upp ännu mer. Men vi är färdiga här, vill inte bo kvar i 5-10 år till. Och nu ska vi inte det :)

Som för att en sista gång bekräfta att vi gjort ett bra jobb hörde söta Frida, som var här och fotade i april av sig igen och sa att hon sålt in ett nytt reportage om vårt hem till en inredningstidning! En som jag verkligen gillar. Shit vad glad jag blev!!

Efter ett besök hos barnmorskan (som gick bra) åkte vi till Ebbas Skafferi och fikade, sedan lite shopping och sedan vidare österut när vi åkte och tittade på ett hus vi funderar på. Varje gång jag kommer dit lägger sig lugnet över mig. Omgivningarna är fantastiska och denna gång provkörde vi från Lund som visade sig ligga knappt 25 min bort. En mycket bra tid!

Dagen avslutades med god mat, Lets Dance och vila. Nu är jag pigg som en mört och klockan är typ 05.00... Tur man har bloggen att roa sig med.

Kramar!!!

7 kommentarer:

 1. Hej!
  Grattis till att ni sålt ert hus och så roligt att få vara med i en inredningstidning, alla bloggares dröm! =)

  Kika gärna in hos mig, sista chansen att anmäla sig till utlottning av en emaljskylt sponsrad av Ramsign.

  Trevlig helg!

  Kram

  SvaraRadera
 2. mellansyster02 juni, 2012

  What?! Gud vad roligt med nytt reportage!! :) :) :)

  SvaraRadera
 3. Grattis till försöljningen, bra jobbat!!

  SvaraRadera
 4. Shit vad kul!! Både försäljning och reportage! Det går bra nu :)
  KRAM!!

  SvaraRadera
 5. Ses ikväll! Kram

  SvaraRadera
 6. Grattis till försäljningen! Det är alltid skönt när det är över, är ju alltid så stressigt med visningar och städningar och allt...
  Vad roligt med tidningen också, du får avslöja sen vilken tidning det är så man kan hålla utkik :)

  //Carina

  SvaraRadera
 7. Stort grattis till försäljningen! Jag vet själv vilken befrielse det är när allt väl är klart, - det där med visningar och budgivning som drar ut på tiden är ett extra stressmoment man gärna klarar sig utan.

  Nu ska det bli spännande att se vart flytten går! Att det där andra huset skapar lugn låter som ett positivt tecken.

  Ha en fortsatt fin helg!
  /Anna-Karin

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...