tisdag 1 februari 2011

Kaffetankar

Det går sådär med min nya espressomaskin, mer om det senare, vill mest påtala att det inte är lätt att göra espresso manuellt eller att skumma mjölk...

På nya jobbet går också kaffesnacket, vad ska vi köpa in för kaffekokare?? Jag håller alla tummar jag har att det blir någon som tillverkar drickbart kaffe, vilket kan vara för mycket begärt i snabbkaffe-sammanhang.

Men har man turen att jobba mitt i Malmö så har man massa att välja på om kaffet på kontoret inte duger. Nära mig ligger Kafferosteriet och inte alltför långt bort nya favvofiket Noir. Så det går rätt lätt att få tag på en ordentlig latte utan större ansträngning om man vill!

Kramar på er!!

6 kommentarer:

 1. Mmmmm, kaffe! Helt klart min grej också.
  Noir är ett nytt ställe för mig, - har varit borta från "Storstad" för länge, haha! Får kanske ta och kolla in det imorgon, då jag har ärende förbi.
  Hoppas dina kaffefunderingar hittar sina svar!
  /Anna-Karin

  SvaraRadera
 2. Känner att det absolut börjar bli dags för en träff! Hur ser era helger ut framöver. Finns det någon lucka över för oss?

  Kram!!

  SvaraRadera
 3. Vi beställer en st. Espresso till imorgon kl. 18.30.

  /E&K

  SvaraRadera
 4. Hur många tummar har du ?

  SvaraRadera
 5. Oj, oj... kaffe på jobbet är en känslig sak, har jag förstått. Tur att jag iaf slipper alla de problemen då jag aldrig blivit stor och lärt mig dricka kaffe :)

  F.ö. kan jag säga att jag vet hur det känns att längta efter våren! Lider av samma åkomma själv!

  /F

  SvaraRadera
 6. Får man prova imorgon?

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...