lördag 29 januari 2011

Lite vårkänslor kanske?

Det är snart februari och jag tror aldrig jag längtat så efter att få börja pula i trädgården. I höstas satte jag massor av lökar och sådde frön lite här och var, jag minns inte ens allt! Så det blir extra roligt när det börjar våras, att se vad som dyker upp ur jorden. Förra helgen var jag ute i trädgården för första gången på väldigt länge. Jo, visst, jag har varit och hämtat saker i brygghuset, vi har slängt skräp som legat kvar ute sen renoveringen men förra helgen var jag i trädgården. Vet ni vad jag såg då? 2 cm höga krokusar. De är på gång, gott folk! Våren finns runt knuten! :)

Inomhus står det något still just nu. Vi har köpt och inrett garderoberna i nya rummet, vi var på Qvesarum och köpte hatthylla som snart sätts upp (hoppas jag..) men de där stora grejerna som att slipa och måla trappan, sätta i vikdörr mellan köket och nya rummet, bygga skjutdörr under trappen, det händer liksom inte just nu. Vi är nog lite trötta på renovering för tillfället. Jag vill hellre pynta och köpa prylar.

Så här får ni lite mer färgprov på nya rummet, sånt som jag väljer att spendera mina pengar på i januari, så att man kan få lite vårkänslor redan nu: 4 kommentarer:

 1. Underbara vårfärger du har valt, Maria! Kan bara hålla med dig om att man längtar efter våren så att man håller på att bli tokig. Drömmer också om att få påta i trädgården, plantera och dona. Vi får väl hålla ut, så kommer den kanske förr än vi anar.
  Önskar dig en riktigt skön lördag!
  /Anna-Karin

  SvaraRadera
 2. Hej igen!
  Det dök upp en utmaning på min blogg, som jag gärna vill skicka vidare till dig! (Om du vill/orkar/inte tycker det blir för personligt.)
  Önskar dig en riktigt skön söndag!
  /Anna-Karin

  SvaraRadera
 3. Ja du..., här i Gästrikland är det lååångt kvar till våren. Vi har fullt med snö och räknar med att den ska ligga kvar ett tag till. Normalt brukar den stora snösmältningen äga rum under andra hälften av mars.

  Fina bilder du har lagt ut på bloggen den senaste tiden, speciellt den på rimfrosten.

  SvaraRadera
 4. En fin GG-skål ser ja ! :o) Hoppas allt är bra,ni får nog mer kraft till renovering när våren börjar närma sig.
  Allt gott !

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...