söndag 8 augusti 2010

Och regnet bara öser ner...

Inte för att det gör något. Det är söndag, dagen efter en svensexa/möhippa och jobbet satte igång för en vecka sedan. Man kan säga att det matchar mitt humör!


Bilden ovan är dock inte från idag. Den togs den enda dag det regnade hos oss under semestern, i alla fall i dessa mängder. Vi valde verkligen rätt veckor, nästan fyra veckor med 25-30 graders värme och varmt i vattnet!

Men, men. Nu är det augusti och det är dags att vända blicken inåt. Inåt huset. Trädgården har fått sitt för i år. Avlopp till brygghuset, oräkneliga säckar jord, toppdressing och gräsfrö för att återställa gräsmattan, nytt plank, nya rabatter och en början till en rosenträdgård. Bakom brygghuset har ett antal träd fällts och gräs kommit upp så där har vi fått en ny uteplats med utsikt över åkern.
Så... nu väntas rivning igen! Entré och ena rummet på bottenvåningen står på tur. Jag ser faktiskt fram emot det trots röran jag vet hör till :)

Kramar på er!!!

2 kommentarer:

 1. Här i Gästrikland är det inget regn, men det är mulet och har varit det i två dagar nu.

  Låter som ni har haft fullt upp ute i trädgården hela sommaren och jag ser fram emot lite nya inlägg om renoveringen inomhus.

  SvaraRadera
 2. Det var en diger lista på genomförda projekt, Maria! Önskar att vår egen lista var lika lång...

  Kul att höra att ni har sommarhus i Blekinge, - förstod att du var lite hemtam där när du radade upp alla bra loppisar du brukar åka på där. Jag bodde själv i Karlskrona från jag var 11 år fram tills jag tog studenten, och mina föräldrar bor kvar där ännu, så jag är minsann i krokarna där ibland.

  Regn har vi också haft hela dagen idag. Insåg just att jag inte ens har klätt på mig idag, fast klockan är över 20.00, hihi!

  Ha det så gott i veckan som kommer!
  /Anna-Karin

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...